Jak dla mnie jeden z najlepszych horrorów. Myśle, że ocena 9/10 jest w pełni zasłużona. Żeby ten film mógł się spodobać trzeba poczuć historię wiedźmy z Blair:)
E...nie przewidziało mi się??
Hit? ;D
No ok,szanuję twoje zdanie czcigodny autorze tego stwierdzenia, ale jak dla mnie to był Hit Nudy ;p
Nudy, nudy, nudy i tyle.
Ale ogólnie to fajne ;D
Autor tematu dał filmowi 9/10, Ty dałaś mu 10/10...więc nie wiem jak możesz pisać, że nudny film i ogólnie nie hit. Ocena 10/10 zobowiązuje i powinno się ją przyznawać z rozwagą. A u Ciebie widzę same 10/10!!! Gdyby wszystkie filmy były takie doskonałe...ach rozmarzyłem się :)
Każdy może mieć własne zdanie. Mi się ten film podobał ponieważ był zrealizowany inaczej niż reszta dotychczasowych horrorow jakie widziałem i co najważniejsze miał w sobie klimat. Ale pewnie ty wolisz taką żenadę jak "Piła" czy "Teksańska masakra piłą mechaniczną"
a ja ,dziewczyna ktróra za horrorkami średnio przepada,obejrzała ten film z czystej ciekawości i mile się zazskoczyła ! Myślałam ,ze to naprawdę będzie jakieś badziewie z toną krwi i poobcinanymi palcami,a tu proszę-Tajemniczy,calkiem realistyczny.Podobał mi się.moze moja pozytywna opinia wynika z tego ze nie obejrzałam za duzo tego typu filmow,ale pisze co mysle.