PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Koza

ocenił(a) film na 1

Jedyne co mnie przeraziło w tym filmie to koza z nosa tej Heather :)
Film dno

ocenił(a) film na 10
Sycho91

to pora na piłę....

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

no w pile jakoś są mocniejsze rzeczy niż gil ^^

ocenił(a) film na 10
Sycho91

mocniejsze ? Mniej wymagajace.
Skoro cię jarają kozy z nosa i latające flaki to zwyczajnie w świecie twoje wymagania co do kina to dno.
Cieszę się, że BWP nie spełnił twoich oczekiwań.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

niechodzi o flaki... chodzi o akcje ! a jesli Ci sie podobają jakieś pseudo horrory w których głowna akcje to ciągłe gadanie i chodzenie po lesie-to Tobie współczuje ;)

ocenił(a) film na 10
Sycho91

W pile, którą tak wolisz to są tylko flaki. Rozczaruje cię - flaki to nie akcja.
Ja tobie współczuję z powodu, że mi współczujesz. wyrazy współczucia.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Idź się lecz koleś :) koniec tematu :)

ocenił(a) film na 10
Sycho91

Jeśli leczeniem nazywasz ogłupianie się to powinienem oglądać piłę, ale tego syfu nie tkne. Moim zdaniem to ty potrzebujesz lekarza. Lecz się np: mechaniczną pomarańczą.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

hahahaha ;x spoko ;]

ocenił(a) film na 7
Movie_Crash_Man

Tak się składa, że pierwsza część Piły to jeden z lepszych horrorów XXI wieku i żadnych flaków w niej nie ma, ale Ty pewnie nawet nie oglądałeś i pieprzysz głupoty. Dopiero w kolejnych częściach, które imo też są całkiem niezłe.

ocenił(a) film na 10
lostek815

Dziecko ja mam obejrzanych i ocenionych prawie 500 filmów....
Bardzo dobrze znam piłę i ta seria zeszła na dno.
Pierwsza jeszcze ujdzie jako jako taki teledyskowy thillererek, ale szczególnie od trójki ta seria wkopuje się pod dno.

ocenił(a) film na 7
Movie_Crash_Man

500 filmów, niesamowite... normalnie zgłoś się do Księgi Rekordów Guinnessa... dziecko!

Fenomen pierwszej Piły potwierdzają liczne nagrody czy nawet ilość i średnia ocen zarówno na IMDb jak i Filmweb. Druga część została uznana za lepszą od pierwszej przez krytyków filmowych co się rzadko zdarza. Trzecia i czwarta faktycznie są kiepskie, ale od piątej części znów jest lepiej. Poza tym ja mówiłem o pierwszej części, a nie całej serii, a to, że Tobie się nie podoba to akurat gówno znaczy.

ocenił(a) film na 10
lostek815

Ja mówiłem o serii, a sam uważam dwójkę za lepszą od jedynki pod wieloma względami...ale niestety twórcy stworzyli z tego jeden ciąg wydarzeń, więc traktować należy całość jako shieeeettttt

ocenił(a) film na 7
Movie_Crash_Man

Filmy ocenia się z osobna, a nie jako całą serię. No właśnie... zrobili jeden ciąg wydarzeń, wszystko jest powiązane, każda następna część nawiązuje do poprzedniej i odsłania kolejne zagadki, których z początku jest bardzo dużo, każda następna cześć mówi nam więcej o Johnie. Ale never mind - to nie forum o Pile, tylko Blair Witch Project.

ocenił(a) film na 10
lostek815

Ojoj Co do Sawa dopisuje się tam fakty które nie miały miejsca, by naciągnąć powiązanie wydarzeń obecnych części z przeszłością, którą dopiero wymyślono i dopisano by mogły powstać kolejne, ale nvm tak jak napisałeś...Saw 2 był zarąbisty na przykład rozmowy sam na sam z mordercą..przecież to było wypasione...