PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Mam dosc dziwne pytanie ;d
Oglądałam film i czekałam na koniec, co sie stanie w tym domu .
Widziałam tylko ze na tych scianach były odbite reczki malych dzieci.
szli po schodach i nagle ta dziewczyna zaczeła piszczec i..telewizor mi sie wylaczyl ;/
i nie wiedziałam ostatniej minuty filmu.
Czy ktos moze mi powiedziec co sie tam stalo ?
z gory dzieki za odpowiedz :)

ocenił(a) film na 4
kogut93

Scenka w piwnicy. Kolega stoi w kąciku,a koleżance wypada kamera z ręki. The End.

ocenił(a) film na 9
marlor

Zabił ich ten który zabierał te dzieci i jedno stawiał po kątem a drugie zabijal

ocenił(a) film na 8
kogut93

...dziewczyna zaczyna piszczeć, jej kolega schodzi na dół i rzuca kamere na ziemie. Dziewczyna schodzi na dół i widzi jak on stoi pod ścianą i rzuca swoją kamere która jeszcze przez chwile coś nagrywa... napisy końcowe...

TheDayTheEarthStoodStill

wielkie dzięki !

bezsensu to zakonczenie xd

ocenił(a) film na 6
kogut93

Bez sensu złotko jest to, że zapytałaś o końcówkę zamiast ją sobie obejrzeć na komputerze.

Cały film nie bardzo mnie przestraszył, ale końcowa scena jest kapitalna, więc trzeba ją obejrzeć, a nie przeczytać, co się stało! Tylko obejrzana na własne, już w tym momencie przerażone, oczy robi wrażenie. Twój błąd, że zapytałaś, przeczytałaś i tym samym zepsułaś sobie odbiór najlepszej sceny z filmu :)

kogut93

Oj bo wy nie kapujecie . oni byli zabici .!

Peppaa

No wiem xd

Ale myslalam ze cos fajniejszego bedzie xd

ocenił(a) film na 7
kogut93

czemu wszyscy twierdzą że on tam w rogu stał? ewidentnie wisiał i miał opuszczoną głowę :P tak przynajmniej wynika z mojej ekspertyzy klatka po klatce... :)

blablabla

nie on stał. Wcześniej (na początku filmu) była mowa że ta czarownica stawiała dzieci pod ścianą brała jednego i zabijała..............

muminek26

on stoi wyraźnie widać -> http://www.blairwitch.pl/photo/202.jpg

ocenił(a) film na 6
muminek26

No właśnie! Typ stoi i jeszcze żyje a wiedźma zabija w tym czasie tą dziewuchę.

ocenił(a) film na 9
Lucella_Santos

To nie było tak, że to jakiś mężczyzna mordował dzieciaki jednego stawiając w kącie "by nie czuł się samotny" podczas mordowania drugiego?

kogut93

ja w takiej sytuacji dawno bym miala pełne gacie.mam nadzieje ze u Ciebie taksie nie stalo ;]

ocenił(a) film na 8
kogut93

Ja wiem co się stało, wiedźma ci wyłączyła tv :)

ocenił(a) film na 6
KNDaedX

mam uwierzyć, że dorosły facet stał grzecznie pod ścianą i czekał, aż go zabiją? Pomimo tego, że im odbijało, to przeczy instynktom przetrwania :-P
Dla mnie mało rzeczywista ta scena była :-P