PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Pierwszy raz oglądałem ten film ze znajomymi jakieś kilka miesięcy temu. Wszyscy doszliśmy do wniosku że było to zmarnowanie 1,5 godziny życia.
Ale ostatniej nocy całkowicie zmieniłem zdanie.
Po zakończeniu roku szkolnego umówiłem się z przyjaciółmi że w najbliższym czasie jedziemy pod namioty do lasu gdzieś za miastem.
Wczoraj po 22 zacząłem oglądać ten film, innego pod ręką nie miałem ale i tak uznałem że miło będzie obejrzeć takie badziewie. I muszę powiedzieć że świetnie mi się oglądało. Byłem sam w domu, za oknem lekki deszcz i wiatr. Królik i chomik w domu budują nastrój (wiadomo chomik w miejscu nie usiedzi, zacznie kopać w trocinach czy coś i już miło jest się trochę pobać szmerów z innego pokoju). Skończyłem oglądać parę minut przed północą. Leże więc próbując zasnąć po mocnych wrażeniach. A tu nagle jakieś krzyki za oknem. No to sobie pospałem.. dziekuje. Przerażony wyglądam przez okno a tam z pobliskiego baru ludzie wracają...

Musze poważnie zastanowić się nad wyjazdem pod te namioty jak tu mi się takie rzeczy działy to co będzie w lesie :)

A co do tego czy się bałem.
Było wiele horrorów które wzbudzały we mnie większe emocje ale ten też był niezły pod tym wzgledem.

polinor

"Królik i chomik w domu budują nastrój" XD Stary, już Cię lubię;)

Jeśli jest się samemu w domu (i wiadomo - burza, noc itd.), to nawet największy shit może stać się straszny;)

Pozdrawiam i życzę miłego wyjazdu;)

ocenił(a) film na 5
mielone_

Heh :) Dzięki. Wyjazd już jest zaplanowany na sierpień, ma być podobno lepsza pogoda. ^^ Ja akurat bd osobą która będzie się mało bać bo coś zaplanowaliśmy z kolegą ;d Podobne rzeczy jak w BWP :P
Te ludziki na drzewach :P Kupki kamieni. A tak się fajnie złożyło że las to którego jedziemy jest niedaleko domu jego kuzyna (spoko jest, taki na luzie) :) Zaproponowałem mu żeby z nami biwakował, ale mój pomysł go bardziej zainteresował. Ma nas straszyć w nocy xd

Polecam takie zabawy każdemu :P

ocenił(a) film na 10
polinor

i takie podejście do filmu jak najbardziej :D