PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Odjazd!!!!

użytkownik usunięty

Matko przenajświętsza! Jestem 30min po obejrzeniu tego czegoś. Nie potrafię nazwać to filmem. To wszystko działo się na prawdę. Oglądałam wiele fantastycznych horrorów(bestii), najstrasznieszych jakie tylko mogły istnieć w historii kina. Ale ten jest całkiem inny. Być może dlatego że wiem iż działo się to wszystko naprawdę. Bałam się tak bardzo (oglądałam u koleżanki),że srałam po gaciiach kiedy wracałam do domu(przenośnia). Polecam każdemu, może nie, przesadziłam. Polecam osobom powyżej 15 roku życia, o tak znacznie lepiej.

o tak, szerokiej drogi....
.. z takim podejściem :/
To wszystko działo się naprawdę? Raczysz kpić sobie z porządnego filu chyba.

Po pierwsze:
Racz zauwazyć, że gdyby ta kaseta naprawdę była autentyczna to rodziny "ofiar" na pewno nie zgodziłyby się na publikację na szeroką skalę.

Po drugie:
Jeżeli sądzisz, że film został oparty na faktach autentycznych to mylisz się: cała amerykańska akcja z wieszaniem plakatów rzekomo "zaginionych" studentów, to wielkie amerykańskie halo na cały świat.. to tylko i wyłącznie chwyt reklamowy, zastosowany na pół roku przed wejściem filmu do kin. I jak widać czynnik był skuteczny, bo ludzie popędzili do sal kinowych.