PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Pośmiewisko

ocenił(a) film na 1

Ten, kto przypasował ten film do szufladki horrory chyba był niespełny rozumu. Nastawiałam się długo na ten film, od znajomych słyszałam ze film jest na prawde straszny, porównywalny do paranormal activity. Przez cały czas trwania filmu czekałam na godną uwagi akcję, niestety dopiero w ostatnich minutach cos się zaczelo dziac. Ogólnie rzecz biorąc film nudny, bez emocji i jakiegokolwiek przesłania.

dzaasta1946

Jak oglądasz sobie ten film wiedząc, że jest wyreżyserowany to się nie dziw

PPWojtek

Teraz wszyscy będą pisali tak jak ty, kiedyś nie było możliwości sprawdzenia tak łatwo czy film jest prawdziwy, czy nie a teraz wystarczy, że dzieciaczki wejdą sobie na filmweba czy na jakąś wikipedie i co?
Czar prysł, więc jak jesteś starszy wiekiem to żałuj a jak jesteś młodszy to się dzieciaczku nie dziw

ocenił(a) film na 1
PPWojtek

A co to ma za znaczenie, ze jest wyrezyserowany? Ogladalam wiele wyrezyserowanych filmow tej tematyki i byly swietne, co o tym powiedziec nie moge! Poza tym, jak stwierdziles, nie wchodze na "jakas wikipedie" przed ogladaniem filmu dzieciaczku;] Takie jest moje zdanie.

dzaasta1946

Nie ma to żadnego zdarzenia, ale sam fakt posiadania świadomości, że film nie jest amatorski ma.
I jednak widać, że jesteś dzieciaczkiem bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :)

ocenił(a) film na 10
dzaasta1946

Bez emocji i nudny ? To najlepszy horror jaki zrealizowano. Ja obejrzałem ten film ponad 30 razy.
Oglądam go nadal chętnie. Żaden horror w dziejach kinematografii ni zrobił takiego wrażenia jak BWP.
Horror to coś co przeraża, a nie widok flaków.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Zgadzam sie, ze horror nie polega na cysternie krwi i bebechach na wierzchu ale mimo wszystko film mnie zawiodl. PPWojtek - chyba Ty nie zrozumiałes, bo nie czytalam niczego przed obejrzeniem BWP, wiec uwagi typu "dzieciaczku" zachowaj dla siebie! I widze, ze nie mozesz przebolec, ze ktos ma inne zdanie niz Ty ;)