Jak dla niektórych zajebisty film, ale dla mnie... Uhhh... Grafika osłabia (tak, tak wiem, ze to ma wyglądać na prawdziwe, ale tego nie da sie oglądać), głos - to samo 52 miliony osób mówi na raz.
I CO ZA BRDURA, ŻE JEST TO OPARTE NA FAKTACH AUTENTYCZNYCH?!
Jak ktoś był w kinie na Blair Witch Project, to może zauważył, po reklamach pisało: Film nie jest oparty na faktach autantycznych.
A gdy rozpoczą się film, lektor powiedział: Prawdziwe historie.
To jest paranoja...
przyłączam się: PORAŻKA, głupi koniec, film niepotrzebnie długi z przodu, a za krotki z tyłu...
Jak mnie to wku*wia(glupi,glupi ,glupi)-nie tyczy sie tylko tego filmu(ogolnie)Zwracam sie do tych wszystkich ktorzy tak pisza moze napiszecie w koncu dla czego jest glupi!?A moze jestesci tak ograniczeni ze nie potraficie:)
To ja Ci chętnie odpowiem dlaczego głupi... 2 godziny szlajają się po tym lesie, pieprzą głupoty, by na końcu jednego wcięło, drugiego zamurowało przy ścianie, a trzeciej przywaliło coś w arbuz? To ma być zakończenie??? SOrry, gdybym wiedział, że tak to się skończy nawet nie marnowałbym czasu na oglądanie... NIe powiem, pewna aura niepewnośći, tajemniczości, niepokoju byłą w tym filmie, i to mi się podobało, ale zakończenie niestety nic nie wyjaśniło, więc jestem rozczarowany! MOgę być prawda???
Jasne, że możesz być - każdy ma swoje subiektywne odczucia. Ale pisanie komentarzy w stylu "gówno" albo "totalnie do dupy" jest dla mnie szczytem debilizmu. Mnie film się bardzo podobał, w takich filmach nie chodzi o "grafike" jak to ciekawie ujął kolega wcześniej, tylko o klimat. A klimat w tym filmie jest wyśmienity - jeden z najbardziej klimatycznych horrorów jakie widziałem. Ogólnie cały pomysł i realizacja jest świetna. A założycielowi tego wątku polecam "Piłę" jakiś ostatni odcinek. Grafika napewno będzie lepsza no i dźwięk pewnie też... ;)