Film miał ogromny potencjał. Najpierw znakomity pomysł na film, później jeszcze lepsza kampania reklamowa w internecie. Wszyscy sądzili, że z tego wszystkiego wyjdzie coś znakomitego. Niestety. Cały potencjał wziął w łeb. Fatalna gra aktorów, kiepskie teksty, słaba fabuła. Oczywiście, każdy mimo wszystko powinien obejrzeć ten film. Zachował się on w historii kina i każdy kinoman powinien go zobaczyć. Jednak nie powinieneś być nim zachwycony.
Hej And!
Jeżeli uważasz BWP za mistrzostwo to znaczy że jesteś głupiutkim dziekciem!
Hej! Ten film ma swoje zalety! Nie jest kolejnym głupim horrorem tupu "za drzwi wyskakuje potwor z wielkimi zembami i zjada bohatera" Trzeba przyznac ze goscie mieli pomysł na nakrecenie czegos ciekawego ! Moze i film ma sporo niedomówien lecz nie mozna powiedzic ze to totalne dno.Ja nie uwazam to za mistrzostwo lecz warto zwrocic na ten film uwage ! moja ocena 9?10
lubie BWP!
ale nie oceniam go jako arcydzielo bo to dla niego za wysoka ocena!
KPW???!!!!!!!!!
KPW, KPW, ale jest to Twoje zdanie na temat tego filmu. Dla mnie jest arcydziełem w swoim gatunku. Chociażby z tego powodu, że nie było dotychczas podobnych filmów i trudno znaleźć jest punkt odniesienia, a wywołał we mnie dużo emocji. Może trochę podobny jest Ocean strachu, przynajmniej pod względem konwencji.
W kwestii komplementu, którym mnie uraczyłeś: jeżeli Tobie podoba się film, który w równym stopniu nie spodobał się innym, to policz sobie ile razy zostałeś już głupiutkim dzieciakiem (i to na własne życzenie).
Pozdrawiam.
Szanuje twoje zdanie Andziu, ale najwyższa ocena jaką film ten może ode mnie uzyskać to 9/10.
Pozdrawiam.
Ja również jak najbardziej szanuję Twoje zdanie i ocena 9/10 brzmi nieźle.
Pozdrawiam serdecznie.
Zgadzam sie z utorem tekstu. Obejrzlem go i nie jest straszny, jest nudny. Jak dla mnie nic rewelacyjnego. 3/10.