PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Straszny!!!!!

ocenił(a) film na 8

Oglądałem ten film wczoraj w nocy na Polsacie i niezle mnie wystraszył... przede wszystkim to co działo się za każdym razem w nocy w tym lesie a pózniej kiedy szukali oni kumpla i było słychać cały czas krzyki,świetny klimat ma ten film...:)

ocenił(a) film na 6
KoRn666

ogladalem juz wiele horrorow, jednak zaden mnie nie przestraszyl ;/ ostatnio sciagnalem blair witch project i ani przez chwile nie poczulem sttrachu.. czy moze ktos mi polecic jakis naprawde dobry horror, nie typu pila czy hostel, bo takie horrory mnie smiesza.. pozdro

ocenił(a) film na 10
syriuszbulka

A słyszałeś może o filmie pt. "Cannibal Holocaust"? Przez wielu jest uznawany za jeden z najbardziej wstrząsających filmów, jest zakazany w 53 krajach, a jego sceny są tak realistycznie nakręcone (powstał w latach osiemdziesiątych), że reżyser przed sądem musiał udowadniać, że żaden człowiek nie zginął podczas jego kręcenia. Nie oglądałam go, ale mam taki zamiar. Osobiście przestraszył mnie REC, a tak poza tym to faktycznie istnieje tylko niewielki odsteke naprawdę przerażających filmów.

MasterOfPuppets

Powiem szczerze że boję się horrów, odważyłam się obejrzeć [REC] i wcale mnie nie wystraszył... tak mi się spodobał że 2 razy oglądałam :D

ocenił(a) film na 6
MasterOfPuppets

w takim razie będę musiał zobaczyć Cannibal Holocaust, reca oglądałem w kinie, szczerze to mi sie nie za bardzo podobał ale da sie oglądać

KoRn666

Sam film nie byl az tak straszny..ale po ogladnieciu go wczoraj i bycia zmuszoną do pojscia na nogach do domu przez niewielki las(nie ma to jak spoznic sie na ostatni autobus) wyobraznia zadzialala skutecznie:D

ocenił(a) film na 6
KoRn666

Nie rozumiem czego można by się w tym filmie bać... ;)

ocenił(a) film na 8
lost24

Cannibal Holocaust wspomniany wcześniej nie jest horrorem tylko thrillerem panowie i panie nie mylcie gatunków.

Geralt555

Oglądałem "Cannibal Holocaust", warto powiedzieć że został nakręcony w podobny sposób (przynajmniej część filmu) w jaki został nakręcony później Blair Witch Project i inne tego typu produkcje. Z pewnością nie jest to horror ale warto go zobaczyć, chociażby ze względu na to jak realnie został wykonany (zwierzęta zostały zabijane naprawdę :/). A co do Blair Witch, za pierwszym razem podobał mi się bardziej, może dlatego że nie spodziewałem się tego co się stanie, ale ocenę zostawiam bez zmian.
8/10

ocenił(a) film na 10
OrziWater

W nazwaniu Cannibal Holocaust horrorem wzorowałam się na filmwebie

OrziWater

Dokladnie za pierwszym razem film robi wrazenie...pamietam jak go wlaczylam i nie wiedzialam co to za film i o czym...i calay film glowkowalam czy to bylo naprawde:D

Dla wielu ludzi on nie jest straszny...bo nie ma krwi i napiecia...ale jak slysze wypowiedzi innych ze taka Pila byla straszna, ze wiem ze w niej jest sztuczna krew to troche zal. Jest nakrecony i naczej niz zwykle horrory robione tylko dla pieniedzy wiec nie jest juz straszny..

ocenił(a) film na 6
Fallen_4

Dla mnie nie jest straszny, bo po prostu nie jest... :D

lost24

To ciekawe dlaczego jest uznawany za jeden z najstraszniejszych horrorów wszechczasów.. Poprostu horrory trzeba umieć oglądac, przedw wszystkim, SAMEMU W DOMU, po ciemku, przydałoby sie obejzec w lesie na laptopie :D Film niewątpliwie Genialny, przerażający i przede wszystkim inny od reszty!

urson1

Po prostu orginalny a nie jak pozostale robione na jedno kopyto