PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Po komentarzach bylem nastawiony na to, ze bede posrany podczas ogladania a tu nic, lipa. Caly czas czekalem kiedy nastapi "ten" moment i jakos sie nie doczekalem. Koncowke ogladalem w napieciu bo myslalem, ze sie przestrasze a tu nagle koniec filmu i gdzie ten strach?

ocenił(a) film na 3
p1et

Dodam, ze film ogladalem w nocy (pisze teraz wlasnie po obejrzeniu)

p1et

Zgadzam się, kompletna porażka, jeden z najbardziej przereklamowanych filmów jaki widziałem.
Usnąłem po jakiś 30 minutach.

ocenił(a) film na 5
p1et

zgadzam się.
5/10

za krótki za krótki

użytkownik usunięty
careless_whisper

dla mnie najlepszy horror ever i mam wasze opinie w d............

ocenił(a) film na 8
p1et

Niech zgadnę, zapalone światło, lektor i kilku kumpli przy piwie?? Ten film ma niesamowity klimat. Jest bardziej nastawiony na słuchanie nie oglądanie... Wyobraźnia Ci dyktuje co się dzieje i to budzi niesamowite emocje!

ocenił(a) film na 3
Hunt84gd

Napisalem, ze film ogladalem w nocy (sam)

p1et

Mnie również nie przestraszył. Tyle pozytywnych opinii było na temat tego filmu, a tu lipa (oglądałem sam po 24, wyłączone światło, dobry dźwięk). Bądźmy szczerzy. Przez większość filmu no może połowę nic się nie dzieje, ale to nic. Film rozkręca się od momentu (dawno oglądałem ten film) jak idą spać i ktoś wali w namiot. Końcówka trzyma w napięciu i muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się takiej końcówki. Ocena 6/10. Dla mnie najlepszym horrorem pozostaje "Shutter" azjatycka produkcja polecam. W tym filmie to dopiero srałem ze strachu.

ocenił(a) film na 4
bandofbrothers

Nie polecam. Spodziewałem sie dużo dużo więcej a tu nudy przez cały film.
Ani razu sie nie przestraszyłem i nie wiem co tu mogło przestraszyć tą
rzesze ludzi którzy mówią o naprawde strasznym filmie. Jeśli naprawde
chcecie sie bać to obejrzyjcie Egzorcyste ^^

ocenił(a) film na 8
p1et

ZGADZAM SIĘ. Zero strachu, caly czas uciekaja... tylko przed czym ?