Ludzie co to ma być wszyscy piszą że to straszne, że dwie noce ktoś tam nie spał a ja ani razu się nie przestraszyłem , ani moje siostry 14 i 12 lat to wstyd że wypisujecie takie komentarze , powinniście iść do psychologa bo coś z wami jest nie tak że boicie się baby która gada i gile jej z nosa lecą i kolesia który przy ścianie stoi xD . Jedynie film miał śmieszne momenty np ten z wędkarzem xD
Ocena 1/10 za wędkarza tak by było zero :D
Ten film przy REC to bajka na dobranoc dla 3latków xD
Powiem że nigdy się tak nie zawiodłem xD , nawet Ali g był lepszy xD
pewnie masz 13 lat i się plasujesz wiekowo między siostrami, ale mniejsza z tym. Domyślam się, że dla Ciebie jeżeli w horrorze nie ma krwi i "potworów" to nie jest to horror...
A i jeszcze jedno - miałeś ty w ogóle włączone głośniki? <myśli> bo w tym filmie nie wystarczy, że masz napisy, poza tym pewnie połowę filmu przegadałeś z siostrami, jaka to szmira itp... pozdrawiam
mam 19lat , nie chodzi o krew bo w filmie Shutter - Widmo też nie było ale jakoś się bałem , w tym filmie nie ma się czego bać porostu nic nie widać tylko słychać jakieś szelesty a ludzie w nim panikują , tyle razy bohaterowie w nocy wychodzili przed namiot i nic nie wyskoczyło przed kamerę to czego tu się wystraszyć ? Tak sobie myślałem kiedy ten film zacznie straszyć pierwsza noc nic , druga nic itd , czyżby miała być jakaś spektakularna końcówka ? nie końcówka też do bani
Wczoraj oglądam Blair Witch Project i muszę powiedzieć, że faktycznie nie było tam nic strasznego. Ale gile z nosa są świetne, to był chyba najlepszy moment tego filmu :P Ale mimo to i tak mi się podobał, plus za fabułę.
Bardzo się zawiodłem na tym filmie. Słyszałem o nim, kilka pozytywnych i kilka negatywnych wypowiedzi. Jednak nastawiłem się jak na coś ciekawego a strasznego zarazem... Po obejrzeniu uznałem ten film za porażkę... Przecież w tym filmie prawie nic się nie działo. Lecz ostatnio przemyślałem sobie kilka faktów ... I gdym to ja był na miejscu tych osób to zwariowałbym od razu :)) Te kupki kamieni które się "nie wiadomo skąd" pojawiały, albo jak dwójka ostatnich bohaterów poszła do tego domu takiego i jak słyszeli różne dźwięki ^^ To mi się nawet podobało :)
W skali od 1 do 10 dam... no niech będzie 5,5 / 6. Jeszcze się zastanowię :))