PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126409
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

W Polsce jest taki las ,we wsi Witkowice , zaginęlo tam 9-ciu studentów w roku 2001 , przerażająca
historia , mówi się na to miejsce polskie blair witch project.

ocenił(a) film na 8
nathalie34

Bardzo ciekawa historia możesz coś więcej napisać o tym zaginięciu ? Rozumiem nie odnaleźli ich do tej pory ? I czy aby to nie jest kolejna bujda wymyślona przez mieszkańców żeby rozkręcić turystyke ;[]

ocenił(a) film na 8
2ck

Nigdy się nie odnaleźli i to jest bardzo dziwne, przepadli.

ocenił(a) film na 8
nathalie34

http://www.se.pl/wydarzenia/ciekawostki/las-w-witkowicach-najbardziej-nawiedzone -miejsce-w-polsce-zniknelo-tu-9-studentow_154616.html
Wreście znalazłem dobre mniejsce na wakacje ;[]

ocenił(a) film na 7
2ck

hmm historia super expressu, więc zapewne nic więcej jak mierna zżyna z filmu by podnieśc sprzedaż ;)

Chcesz porządne wakacje w tym stylu to polecam wycieczkę do któregoś z opuszczonych miast ;)

ocenił(a) film na 8
Dealric

Masz racje na internecie nie ma nic o tym wydarzeniu nic za czym przemawiały by fakty. Żadnych nazwisk wycinków z gazet nic i akurat zaginęli w dwa lata po filmie Blair witch project. Widocznie chcieli podkręcić turystykę.

ocenił(a) film na 8
2ck

Czytałam o tym parę lat temu i niby były pokazane zdjęcia z aparatu, który znaleźli, tło na nich było jakoś tak dziwnie... zassane :D Historia mocno trąci "Blair Witch Project" i raczej nie da się jej potwierdzić w żaden sposób, ale skoro Cię to interesuje, możesz poszukać tych zdjęć, nic w internetach nie ginie, więc pewnie jeszcze gdzieś są. Jednak mnie zawsze bardziej ciekawiło co się stało z grupą Diatłowa ;)

ocenił(a) film na 10
nathalie34

O ty w życiu! Mi kiedyś jeden grzyb wypadł z koszyka i zaginął w lesie!
Elly Kedward w Warszawie!!!

nathalie34

Interesujące :) Ale mało wiarygodne, nie w Polsce, kochana ;)

ocenił(a) film na 8
maciek20 1989

No właśnie , nie w Polsce, a szkoda, myślę pomysł na film bardzo interesujący biorąc pod uwagę tematykę.

nathalie34

Pomysł na film może i dobry, ale napewno nie polskiej produkcji ;)