PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

zimna fabuła filmu...nic mnie tu nie przestraszyło ale przez cały film miałem wrażenie ze oglądam film nakręcony przez kolege...hehe....wiem wiem ze to tak specjalnie. wlasnie dzieki temu i braku muzyki film oddaje świetny klimat za który i inne rzeczy daje 8 punktów!!!!najlepsze w nim sa: upozorowanie śmierci aktorów charakter dokumentalny barak muzyki krzyk wkurzonej heather donahue oraz tajemniczy zakończenie....co innego obejrzec a co innego tam byc...ja bym sie bal tam wejsc do tmtego budynku.......

martinesek___

...i to jest prawidłowe podejście do tego filmu...bo aby zrozumieć ten film, to trzeba siedzieć samemu w ciemnym domu i sie wczuć w ten klimat...gratuluje dobrego podejścia do sprawy...

użytkownik usunięty
martinesek___

właśnie:) mnie też film nie przestraszył ( z wyjątkiem końcowej sceny, kiedy ciarki przeszły mi po plecach- seryjnie;) ) ale ogólnie cenię go bardzo wysoko i moge go oglądać w nieskończoność, a za każdym razem podoba mi się tak samo. Bo to tak jak z filmami rodzinnymi z amatorskiej kamery:P zawsze można je obejrzec jeszcze raz:)