Wszyscy mówią, że Blair Witch Project jest bardzo straszny i przerażający, ale jakoś ja tego nie odczuwam. Oglądałem ten film w nocy w ciemnym pokoju, więc warunki miałem raczej dobre, i ani razu nie podskoczyłem na fotelu. Nie wiem dlaczego. Nic mnie w tym filmie nie zachwyciło i nie zaskoczyło. No może prócz pomysłu, zeby film nakręcić zwykła kamerą i podać go za film autentyczny, a aktorów uznac za zaginionych
'Wszyscy mówią, że Blair Witch Project jest bardzo straszny i przerażający', tak tez polecilem film przyjaciolom mym i bardzo sie rozczarowali (stara prawda ale zapomniana czasem -by nie polecac filmu w ten sposob wlasnie). mnie osobiscie film sie podobal a i dupsko sciskalo. dodam, ze moja pania odpowiednio wprowadzilem juz mowiac, ze mam jakis dokument znaleziony w jakims lesie i nic wiecej. powiedziala mi, ze odbior jest nieporownywalny z taka swiadomoscia. pozniej testowalismy jej siostre, z podobnym zreszta rezultatem :)
Dokładnie!!Mnie ten film wcale nie przeraża i nie rozumiem co w tym takiego strasznego. Pomysł był niezły, ale cały czas miałam nadzieję, że chociaż podskocze na krześle a tu dupa :(
Popieram, własnie obejrzałam ten film, także po ciemku w dodatku z siostrą, która na horrory reaguje w nieprzyjemny sposób (tzn. wrzeszczy) i stwierdzam, że ten film miał kilka ciekawych momentów ( głównie tych na końcu), ale zakończenie w tak dobrym miejscu spaprało ten film doszczętnie. Wtedy kiedy już zaczyna sie coś dziać, oni nagle kończą. A pozatym Księgę Cieni, którą do dzisiaj uważałam za kicz, którego nic nie może przebić ( z warunkiem Blade-wieczny łowca), uważam za całkiem interesujacy "horror" z dośc ciekawym zakończeniem...
chyba jednak jesteś w porządku, bo jestem kolejną osobą której nie przestraszył. Sam film całkiem udany, ale na pewno nie przerazający.A co tam było niby takiego strasznego?
TE CAŁE BLAIR WICH TO KOMPLETNE DNO PIERWSZA CZĘŚĆ NIE JESTE WOGÓLE STRASZNA A DRUGA JEST NAWET DOBRA MASZ RACJE ŻE TO NIE JEST STRASZNE