mnie sie naprawde podobalo, bo przede wszystkim to tam sie nic nie dzialo i sam czlwoiek sie wkreca, bo wyobraznia pracuje podobnie chyba wkrecali sie ci studenci, ale... wkurza mnie to ze nie wiem jak to sie skonczylo co tam sie dzialo, czemu on stal pod ta sciana i nic sie nie odzywal, czemu przerwono to nagranie? Co tam sie stalo? Musi byc jakies wyjasnienie!prosze was napiszcie wasze spostrzezenia i jakies racjonalne wyjasnienia wedlug was pozdrawiam:)
no właśnie o to chodzi, że się nie dowiesz. To jest zmontowane co nakręcili ci studenci, tam są ujęcia tylko ich kamer. I tak to zrobiono ;)
Co się stało dalej... cóż, myślę, że po nich :D Co do tego, dlaczego tamten koleś stał pod ścianą - gdy przepytywali wcześniej jakąś babkę, ona opowiadała im jakąś historię i mówiła, że jej bohater zawsze stawiał swoje ofiary przodem do ściany. A czemu przerwano nagranie i kamera spadła? Cóż, myślę, że po prostu coś ją dopadło ;D Mam nadzieję, że mimo tego, iż moja wypowiedź jest taka niejasna, doszukasz się w niej sensu. I przepraszam za potencjalne błędy dotyczące przebiegu filmu, ale oglądałam do bodajże trzy lata temu i pamiętam piąte przez dziesiąte :P
powiem szczerze, ze ja tez tak pomyslalam, ze on wisial, bo ta laska zaczela piszczec, a jakby on tylko sobie stal tylem do sciany to co w tym strasznego?
Tez ogladalem ten film dosyc dawno, ale z tego co pamietam, to historia tej babki dotyczyla Rustin Parra. On w ten sposob mordowal tych uprowadzonych dzieciakow. W czasie gdy zabijal jednego, inny stal odwrocony twarzaa do sciany i czekal na swoja kolej. To samo stalo sie z bohaterami filmu. Zabil ich Rustin Parr (jego duch :P)
"Zabil ich Rustin Parr (jego duch :P)"
Albo Joshowi odbiło i sam postanowił ich wykończyć :-P
Zabiła ich osoba, która (jak opowiadała jakaś babka) zabijała dzieci
dwójkami. Jedno stało twarzą do ściany, podczas gdy drugie było w tym
czasie zabijane. Wytłumaczenie? Zabójca nie mógł znieść wzroku dziecka
patrzącego na śmierć kolegi. Jak pamiętamy, pierwszy zszedł na dół Mike i
kamera wypadła mu z ręki - czyli coś go dopadło. Ale po chwili widzimy
widok z kamery Heather która również schodzi na dół i widzi Mike'a
stojącego pod ścianą (jak te dzieci!). I w tym momencie coś ją zabija.
Prawdopodobnie po chwili to "coś" zabije również Mike'a.
Podobieństwo studentów do dzieci wyraża się też w kupkach kamieni (o nich
też mówił jakiś tubylec na początku). Do lasu poszło siedmioro dzieci -
zostało siedem kupek białych kamieni. Do lasu poszło trzech studentów -
znaleźli przed namiotem trzy kupki białych kamieniu.