...tu chodzi o to ze byl on na faktach a te czarno-biale sceny sa prawdziwe.Film jest straszny tylko pod tym wzgledem ze wydarzenia te byly po czesci prawdziwe..lol
co ty gadasz... za duzo sie glupot naczytales :)
obejrzyj sobie dvd gdzie rezyserzy wypowiadają sie na temat filmu :)
Co za bełkot :)))) Skoro aktorzy umarli podczas kręcenia filmu to czemu wchodząc na ich profile masz listę ról w filmach, które zagrali po BLAIR WITCH ???? Myślenie boli?
hehe oczywscie ze tak, a ten film to dno ! ten film nie byl straszny a w recz przeciwnie tak masakrycznie nudny i glupi ze nie mam pojecia jak mogl w skali ocen wybic sie na ponad 5!
powiem szczerze że może więcej sie po nim spodziewałem po zachwytach moich kolegów
akcja jednak rozwija się strasznie wolno i to w zasadzie jedyny minus tego...hm no właśnie
na pewno warto to zobaczyć ze względu na to że to coś nowego(świeży pomysł) jest nawet fajny klimat ale pod warunkiem że oglada się go samemu w nocy
w dzień i w towarzystwie traci 95% tego czegoś co warto tam zobaczyć
dla mnie 6,5/10
Mnie już męczą te hektolitry krwi, to wyrywanie rąk, miażdżenie palców zabijanie młotkiem.
Ludzie ten film zrobił coś, co nie udało wielu dzisiejszym horrorom jest straszny wystarczy się wczuć, odwołuje się do naszej podświadomości trzeba się wczuć.
Straszny? To juz u mnie w domu jest bardziej strasznie kiedy zgasze sobie w nim swiatlo i pozciagam wszytskie zaluzje... ;) ,,BWP" to kompletna amatorszczyzna i to w kiepskim guscie.
to było novum, dla mnie zaprzepaszczeniem potencjału jest cloverfield , który jest poprostu filmem źle zrobionym, a BWP straszy , to fakt
Film jest swietny !! nierozumiem dlaczego ma taka zła ocene i tak okrutnie sie wypowiadacie na jego temat . Zrozumcie ze to nie miał byc horror gdzie jest groza i pełno krwi. Tu chodziło ze wczucie sie w role aktorow , co ty tak naprawde bys czuł na ich miejscu. Swietnie ukazali ludzkia panike i zachowanie sie w takiej sutacji bez wyjascia =) Sam klimat miejsca był genialny a koncowka pobiła wszystko. Co ja bym dał zeby zobaczyc co tak naprwde sie stało w tym domu !! Pozdr. dla ludzi ktorzy sie znaja na rzeczy =)
zgadzam się z moim poprzednikiem. Może zamiast dysktuować czy to jest dokument, czy nie lepiej spojrzeć na to z innej strony. Dla mnie to film o ludzkiej wyobraźni. Wyobraźni, która wykarmiona horrorami podsuwa nam w takich momentach najgorsze myśli. Wtedy będąc w lesie, nawet kamienie i patyki dziwnie ułożone wydają nam się przerażające. Dlatego de facto w tym filmie się niewiele dzieje, a napięcie wisi nad nim niczym chmura gradowa do samego końca.
Dokładnie jest pewna autentyczność w tym filmie. Niby taki normalny jakbyśmy oglądali kogoś nagrania z wakacyjnego wypadu do lasu, kręconego tanią kamerą i to rodzi pewne poczucie realności. Pozdrawiam wszystkich, którzy rozumieją ten film ;)