PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485106}
7,4 4,1 tys. ocen
7,4 10 1 4064

Bleach: Fade to Black - Kimi no Na o Yobu
powrót do forum filmu Bleach: Fade to Black - Kimi no Na o Yobu

Czy ktoś może wie kiedy będzie premiera tego filmu w Polsce ?? =(

zaneta3000

Prawdopodobnie w Polsce nigdy XD .. ale patrząc na statystki w internecie film pojawi się końcówka sierpnia - początek września. Skąd taki wniosek? Bo najpierw w Japonii musi wyjść DVD, a to zajmuje ok. 8-10 miesięcy. Po za tym 2 poprzednie filmy w necie pojawiały się na początku września, więc to już logiczne. XD

kasza14

Dokładnie jak powiedziałeś. Na jesień może będzie... + czas na tłumaczenie chociaż do eng...

DreamWalker

powiedziałaś ... jestem kobietą XD. Tłumaczenie filmu zajmie góra tydzień lub dwa, bo tłumaczenie DB wychodziło w granicach 7-15 września, więc trochę trzeba czekać XD.

kasza14

na jednej angielskiej stronce pisali, że DVD może być nawet na koniec czerwca....fajnie by było, zawsze jakieś marzenia :P

zaneta3000

Może być w Polsce na ZigZap/Hyper. Był już film 1 i podobno ma byc 2.

Thumbelina

Może, może, ale pewnie dopiero za ... jakiś rok, może dwa, bo jeszcze nawet na dvd nie wyszło. A do póki Hyper wykupi prawa, to minie jakiś rok XD. Co do tego, że dvd może wyjść pod koniec czerwca. Wątpię w to, dvd filmów z anime w Japonii wchodzą ok 9 miesięcy, nigdy nie było takiej sytuacji, żeby wychodziły wcześniej (nie tylko obserwuje filmy Bleach ale też Naruto. A ta wiadomość na angielskiej stronie to albo błąd w tłumaczeniu (bo przecież tak źródłem musiała być japońska strona) lub po prostu ktoś wymyślił to. Fakt, mogę się mylić, ale myślę, że mam rację w 80%. Jak na razie zbliża się koniec czerwca, a po filmie ani widu, ani słychu.