7,4 2,6 tys. ocen
7,4 10 1 2614
Bleach: Jigoku-hen
powrót do forum filmu Bleach: Jigoku-hen

Domysły i Rozważania

użytkownik usunięty

Wszelkiej maści zwiastuny oraz specjalne filmowe" openingi i endingi z Bleach dają nam przedsmak tego, co może pojawić się w filmie. Ciekawa jestem jakie są wasze odczucia, czego się spodziewacie, a może co wam się szczególnie spodobało lub też nie.

Jeśli chodzi o mnie, to wielkie (i pozytywne!) wrażenie wywarła na mnie muzyka. Jest świetna, jak zwykle. A teraz coś negatywnego. W zwiastunach widziałam fragment walki Ichigo i Ulquiorry. Jeśli będzie to użyte tylko jako wspomnienie to nie mam nic przeciwko. Jednakże gdyby twórcy zdecydowali się zrobić tą konfrontację po raz kolejny, tylko że w piekle, to nie idę na taki układ. :P Ta walka była w anime przeprowadzona tak niesamowicie, że nie sądzę żeby można było wycisnąć z tego coś jeszcze. Wątek z Ulquiorrą został już zakończony, moim zdaniem twórcy powinni dać mu spokój.

ocenił(a) film na 10

całkowicie się z tobą zgadzam, dla mnie ta walka była piękna i niech tak zostanie, lepiej niech nie psuja mi wspomnień=)

ocenił(a) film na 8

Możesz spać spokojnie. Ta walka jest tylko w formie przypomnienia. Nie ma tu Ulqiuorry (ani pozostałych arrancar'ów). Pojawiają się zupełnie nowi przeciwnicy...