7,4 2,6 tys. ocen
7,4 10 1 2614
Bleach: Jigoku-hen
powrót do forum filmu Bleach: Jigoku-hen

Premiera w Polsce

użytkownik usunięty

Czy istnieje jakakolwiek szansa, że film ukaże się w Polskich kinach? Wiem, że bardziej realny jest chyba koniec świata po zderzeniu z meteorytem, ale ... ta iskierka nadziei zawsze gdzieś tam się tli.

Z tego jakie mam pojęcie o Bleachu to ciężko by było. Najprędzej w kinach pojawi się angielska wersja gdzieś w okolicach wyjścia japońskiego DVD. Wyjątkiem mogą być kina poza sieciami (np Multikino, Cinema City itp) zdarzyło mi się oglądać kiedyś w nieistniejącym już Sopockim "Bałtyku" po japońsku z polskimi napisami oglądać FLCL złączony - nie wiem czy to było kradzione czy walnięte z DVD ale jakościowo było wspaniałe i nigdy tego nie zapomnę.

Ogólnie jeśli chodzi o anime w kinach. Najprawdopodobniej że wyjdzie marketingowo "normalnie" to w pierwszej kolejce jest zawsze Francja, potem USA, UK ,Niemcy, Włochy, Rosja. Najczęściej tak to wygląda.

ocenił(a) film na 10

W razie jakichś informacji proszę dać znać. Pojadę do kina które zdecyduje się na emisję, choćby było na drugim końcu Polski :)

użytkownik usunięty
Przemek_92_

Tak samo jak ja! :)

ocenił(a) film na 6

I ja! ;)

Przemek_92_

I ja z wami!
Może po prostu zorganizujmy wycieczkę? XD Dla wszystkich polskich fanów Bleacha:D Właśnie obejrzałam zwiastun i o mało nie spadłam z krzesła! Jesli choć w połowie będzie taki jak zwiastun to chyba będe go oglądać tak długo aż się nauczę dialogów po japońsku xD

ocenił(a) film na 10
mitsuishi

Ja też się pisze.

"Sądząc po datach wypuszczania anglojęzycznych DVD przy poprzednich kinówkach, wersji z subami, które potrafimy zrozumieć, możemy się spodziewać gdzieś na przełomie sierpnia i września roku przyszłego" :/

ocenił(a) film na 10
MrPawello

Smutne... Miejmy nadzieje, że to najczarniejsza wizja.

ocenił(a) film na 6
Przemek_92_

Słyszałem od kilku osób, że specjalnie na dziesięciolecie mają wrzucić ten film na oficjalną stronę Bleacha. Ile w tym prawdy?? Nie wiem, ale stronę na wszelki wypadek codziennie sprawdzam :D