PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=781007}

Blok 99

Brawl in Cell Block 99
2017
6,6 18 tys. ocen
6,6 10 1 17971
7,6 32 krytyków
Blok 99
powrót do forum filmu Blok 99

Tak słabego filmu dawno nie widziałem. Począwszy od fabuły, przez scenariusz, skończywszy na scenach walki. Ten film jest chujowy, po prostu. Strasznie się zawiodłem.

Rafcyk

strasznie się zawiodłem czytając ciebie

ocenił(a) film na 7
Rafcyk

Biedaczku… Wspieramy Cię

ocenił(a) film na 8
Rafcyk

Chujowy to jest twój gust.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
mak65

O tym że o gustach się nie dyskutuje mówią jedynie ludzie z chujowym gustem.

ocenił(a) film na 3
skisle_ziemniaki

Cmoknij mnie pytę, kmiotku.

ocenił(a) film na 8
mak65

Nie no, chłopców do uciech cielesnych to musisz poszukać gdzie indziej, dziadek.

ocenił(a) film na 3
skisle_ziemniaki

Uciech na pewno nie będę szukał u kogoś, kto na 7 ocenił gówno pod tytułem "Platforma 2". Poza tym nie wiem, dlaczego wyrażenie «cmoknij mnie w pytę» kojarzy ci się z przyjemnością; ten związek frazeologiczny ma jednoznacznie pejoratywne znaczenie.

ocenił(a) film na 8
mak65

2 lata ci zajęło wymyślenie takiej marnej odpowiedzi? Następnym razem daj sobie chociaż ze 3.

ocenił(a) film na 3
skisle_ziemniaki

Widocznie gówna nie zauważyłem wcześniej; moja wina.

Rafcyk

jak nie lubisz rzeźni. Ja uwielbiam.

ocenił(a) film na 7
ajpi

w takim razie polecam film Ostra Broń z 1997

ocenił(a) film na 8
Rafcyk

Rafcyk, podejrzewam, że chciałeś sprowokować swoim komentarzem a tak naprawdę doceniasz to "dzieło". Pozdro

ocenił(a) film na 5
Rafcyk

Nie przejmuj sie atakami tych ciotowatych botow i plujacych jadem insektow. Ten film to tylko popluczyny po tarantino napisane przez sztuczna inteligencje albo jakies beztalencie ktore chialo zarobic troche kasy na niedzielnych kinomanach. To nie jest dobry film i nigdy nie bedzie. To tylko imitacja czegos dobrego jak ciuchy z turcji :-)

ostrzegam ze jesli toksyczne istoty beda chcialy atakowac ta wypowiedz to zostana zignorowane i otrzymaja dokladnie tyle uwagi na ile zaslugija, czyli ZERO.

ocenił(a) film na 10
Rafcyk

Oceniłeś American Pie: zjazd absolwentów na 9/10 Także wypierdalaj śmieciu!!! Nie jesteś kinomanem z krwi kości!