Tak słabego filmu dawno nie widziałem. Począwszy od fabuły, przez scenariusz, skończywszy na scenach walki. Ten film jest chujowy, po prostu. Strasznie się zawiodłem.
Nie no, chłopców do uciech cielesnych to musisz poszukać gdzie indziej, dziadek.
Uciech na pewno nie będę szukał u kogoś, kto na 7 ocenił gówno pod tytułem "Platforma 2". Poza tym nie wiem, dlaczego wyrażenie «cmoknij mnie w pytę» kojarzy ci się z przyjemnością; ten związek frazeologiczny ma jednoznacznie pejoratywne znaczenie.
2 lata ci zajęło wymyślenie takiej marnej odpowiedzi? Następnym razem daj sobie chociaż ze 3.
Rafcyk, podejrzewam, że chciałeś sprowokować swoim komentarzem a tak naprawdę doceniasz to "dzieło". Pozdro
Nie przejmuj sie atakami tych ciotowatych botow i plujacych jadem insektow. Ten film to tylko popluczyny po tarantino napisane przez sztuczna inteligencje albo jakies beztalencie ktore chialo zarobic troche kasy na niedzielnych kinomanach. To nie jest dobry film i nigdy nie bedzie. To tylko imitacja czegos dobrego jak ciuchy z turcji :-)
ostrzegam ze jesli toksyczne istoty beda chcialy atakowac ta wypowiedz to zostana zignorowane i otrzymaja dokladnie tyle uwagi na ile zaslugija, czyli ZERO.