PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

Właśnie oglądałam reklamę: "Blow" będzie w telewizji w sobote (29.12) o godzinie 21:55 na TVN. Kto będzie oglądał?? ;D

Kolec

Dzięki kolec za info.
Oczywiście że będe oglądać d;

ocenił(a) film na 9
Kolec

Dzięki za info,bo oczywiście fw na razie o tym ani w ząb...
NAPEWNO OBEJRZĘ;)) TYM BARDZIEJ,ŻE TO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ;PP
pzdr.;))))

ocenił(a) film na 10
Kolec

A ja właśnie zobaczyłam reklamę na stronie TVN i od razu zaczęłam przeszukiwać filmweb ;DD A ja tak ostatnio narzekałam, że w na TVN-ie w ogóle nie puszczają filmów z Johnnym ;-)

ocenił(a) film na 10
Kolec

Aha, i nie o 21:55, tylko o 22:55

donis

Też muszę zobaczyć, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze nie widziałam.

ocenił(a) film na 10
Kolec

ja też wlaśnie zobaczyłam reklame i musiałam poczytac co o filmie w filmweb piszą :] uwielbiam johnnego i napewno będe oglądać

Kolec

Blow...:)))
Już się nie mogę doczekać:))))

ButterflyGirl

Film jest świetny, chociaż go oglądałem dzisiaj też zobaczę zaraz po rewelacyjnym również Truman Show

ocenił(a) film na 9
Edward_Nozycoreki

Wlasnie jestem po seansie, Truman Show i Blow i mimo ze oba filmy sa swietne, ale tez zupelnie rozne, mimo wszystko wieksze wrazenie pozostawil Blow, ktos tez zafundowal sobie taki seans?

Kolec

Pożyczyłem od kolegi film (długo na niego czekałem), oglądnąłem a tu sie dowiaduje, że nazajutrz jest w telewzji... ehhh

ocenił(a) film na 8
diego_12

ja również urządziłam sobie taki seans. nie powiem- film mi się spodobał, a dowiedzialam sie o nim własnie przez przypadek.

ocenił(a) film na 8
audrey_6

film jest zajebisty... kreacja Depp'a jest cudowna... poza tym to mój ulubiony aktor młodego pokolenia... film przypomina mi "las vegas parano" który tez oczywiscie uwielbiał... polecam ten film, chwyta za serce...

ocenił(a) film na 10
luka88_2

Też oglądałam trumana i blow. Z poczatku johnny przypominał mi rubika (z tą fryzurą ;D), ale jak zagłebiłam się w fabułę to zleciało do końca. Przyznam się, że w paru momentach filmu pałkałam, a szczególnie pod koniec. Naprawdę, poruszając historia.