Właśnie oglądałam reklamę: "Blow" będzie w telewizji w sobote (29.12) o godzinie 21:55 na TVN. Kto będzie oglądał?? ;D
Dzięki za info,bo oczywiście fw na razie o tym ani w ząb...
NAPEWNO OBEJRZĘ;)) TYM BARDZIEJ,ŻE TO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ;PP
pzdr.;))))
A ja właśnie zobaczyłam reklamę na stronie TVN i od razu zaczęłam przeszukiwać filmweb ;DD A ja tak ostatnio narzekałam, że w na TVN-ie w ogóle nie puszczają filmów z Johnnym ;-)
ja też wlaśnie zobaczyłam reklame i musiałam poczytac co o filmie w filmweb piszą :] uwielbiam johnnego i napewno będe oglądać
Film jest świetny, chociaż go oglądałem dzisiaj też zobaczę zaraz po rewelacyjnym również Truman Show
Wlasnie jestem po seansie, Truman Show i Blow i mimo ze oba filmy sa swietne, ale tez zupelnie rozne, mimo wszystko wieksze wrazenie pozostawil Blow, ktos tez zafundowal sobie taki seans?
Pożyczyłem od kolegi film (długo na niego czekałem), oglądnąłem a tu sie dowiaduje, że nazajutrz jest w telewzji... ehhh
ja również urządziłam sobie taki seans. nie powiem- film mi się spodobał, a dowiedzialam sie o nim własnie przez przypadek.
film jest zajebisty... kreacja Depp'a jest cudowna... poza tym to mój ulubiony aktor młodego pokolenia... film przypomina mi "las vegas parano" który tez oczywiscie uwielbiał... polecam ten film, chwyta za serce...