PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

Zadajesz pytanie, czy warto oglądnąć....?
To nie myśl dłużej tylko oglądnij ten film...

Film jest zajebisty, spóźniłem się do pracy bo chciałem go oglądnąć do końca :)

Naprawdę polecam.......

ocenił(a) film na 9
rackers

9/10
Film jest bardzo dobry. Przyjemny i nie męczący w oglądaniu. Wszystkim gorąco polecam ten film. I jeszcze Penélope Cruz ohhhh....

ocenił(a) film na 8
pansurfer

8/10

Nie dodam więcej niż osoby przede mną, trzeba obejrzeć - na prawdę dobry film. Często leci w TV dodatkowo ;d

ocenił(a) film na 9
rackers

9/10
Film bardzo dobry. Polecam gorąco wszystkim. Oczywiście świetna gra Penélope Cruz uhh...

ocenił(a) film na 10
pansurfer

Genialny film, w bardzo dobrej obsadzie.
Swietnie pokazuje co dragi potrafią zrobic z zyciem.
Dyszka.

ocenił(a) film na 8
maybac

również polecam ten film, świetny jest :)

ocenił(a) film na 7
rackers

7/10 - film jest dobry. 10/10 czy 9/10 to gruba przesada, nie było w tym filmie nic takiego co skłaniałoby aby go uznać za arcydzieło

ocenił(a) film na 10
LuBe

wg mnie było wiele wątków by go uznać za arcydzieło:) to mój ulubiony film spośród wszystkich jakie oglądałem:)

ocenił(a) film na 10
rackers

Ode mnie rowniez 10. Duzym + jest to ze od poczatku film byl ciekawy i latwo sie go ogladalo a nie jak wiekszosc filmow dopiero po 30min zaczyna sie ciekawie.

ocenił(a) film na 4
rackers

Wszystko spoko tylko... nigdy go nie OGLĄDNĘ. Może kiedyś obejrzę x.x

"Dzieci jak to rodzice mawiają "grają w komputer". Jak można grać w komputer?!? Nie gra się W komputer tylko NA komputerze! Nie gra się w skrzypce tylko NA skrzypcach! Analfabeci kurwa!"

Poprawność językowa zawsze smaczna i zdrowa...

ocenił(a) film na 10
T3sia

Droga Pani T3sia.
Słowo oglądnę to regionalizm i nie powinno się go używać tak samo jak słowa no, yhy, spoko.
No ale co z tego skoro każdy na codzień używa tych słów.

Wiem że zdarzają się często ludzie chorzy z nienawiści do całego świata i piszą na necie (słowa net też nie mogę użyć?) pokazując swoją wyższość w domu masturbują się kijem od szczotki próbują zrzucić swoje 110kg i przypierdalają się do postów ludzi na filmweb
Wypierdalaj!

Co znaczy słowo spoko?
Wydawnictwo PWN- tam tego słowa nie ma:
http://usjp.pwn.pl/lista.php?co=spoko

Niech rzuci kamienień ten kto ma zryty beret jak T3sia.
Ja nie rzucę.

ocenił(a) film na 4
rackers

Hej, spokojnie z ta nienawiścią, owym "wszystko spoko" akcentowałam że nie chcę się czepiać twojej wypowiedzi jako takiej tylko właśnie oglądnięć:) no, yhy, te słowa są używane na co dzień, w caaałym kraju - prawda. Że "oglądnąć" jest regionalizmem - to też wiem. Właśnie dlatego mnie jako osobę w której części kraju owo słowo nie wstępuje zupełnie, boli jak błędy ortograficzne w prasie. Filmweb jest forum ogólnokrajowym i "jo" czy "se" byłoby tu równie nieprzyjemne. Zaczynając od "są ludzie chorzy z nienawiści" a potem ową nienawiścią plując nie powalasz... spokojnie;)
Przykro mi jeśli poczułeś się tak urażony że ktoś Cię poprawił. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
T3sia

Jesteś nawiedzona :), ale podaję rękę na zgodę...

ocenił(a) film na 10
rackers

tak na marginesie w jakim regionie używa się słowa "oglądnąć"?? do tej pory myślałam że to błąd językowy:p

co do 'BLOW'...to mój ulubiony film! jak dla mnie w stu procentach świetny! już nawet nie liczę ile razy go oglądałam:)
10/10

carmen_q

Dyszka :) i nic wiecej nie powiem