Zadajesz pytanie, czy warto oglądnąć....?
To nie myśl dłużej tylko oglądnij ten film...
Film jest zajebisty, spóźniłem się do pracy bo chciałem go oglądnąć do końca :)
Naprawdę polecam.......
9/10
Film jest bardzo dobry. Przyjemny i nie męczący w oglądaniu. Wszystkim gorąco polecam ten film. I jeszcze Penélope Cruz ohhhh....
8/10
Nie dodam więcej niż osoby przede mną, trzeba obejrzeć - na prawdę dobry film. Często leci w TV dodatkowo ;d
9/10
Film bardzo dobry. Polecam gorąco wszystkim. Oczywiście świetna gra Penélope Cruz uhh...
Genialny film, w bardzo dobrej obsadzie.
Swietnie pokazuje co dragi potrafią zrobic z zyciem.
Dyszka.
7/10 - film jest dobry. 10/10 czy 9/10 to gruba przesada, nie było w tym filmie nic takiego co skłaniałoby aby go uznać za arcydzieło
wg mnie było wiele wątków by go uznać za arcydzieło:) to mój ulubiony film spośród wszystkich jakie oglądałem:)
Ode mnie rowniez 10. Duzym + jest to ze od poczatku film byl ciekawy i latwo sie go ogladalo a nie jak wiekszosc filmow dopiero po 30min zaczyna sie ciekawie.
Wszystko spoko tylko... nigdy go nie OGLĄDNĘ. Może kiedyś obejrzę x.x
"Dzieci jak to rodzice mawiają "grają w komputer". Jak można grać w komputer?!? Nie gra się W komputer tylko NA komputerze! Nie gra się w skrzypce tylko NA skrzypcach! Analfabeci kurwa!"
Poprawność językowa zawsze smaczna i zdrowa...
Droga Pani T3sia.
Słowo oglądnę to regionalizm i nie powinno się go używać tak samo jak słowa no, yhy, spoko.
No ale co z tego skoro każdy na codzień używa tych słów.
Wiem że zdarzają się często ludzie chorzy z nienawiści do całego świata i piszą na necie (słowa net też nie mogę użyć?) pokazując swoją wyższość w domu masturbują się kijem od szczotki próbują zrzucić swoje 110kg i przypierdalają się do postów ludzi na filmweb
Wypierdalaj!
Co znaczy słowo spoko?
Wydawnictwo PWN- tam tego słowa nie ma:
http://usjp.pwn.pl/lista.php?co=spoko
Niech rzuci kamienień ten kto ma zryty beret jak T3sia.
Ja nie rzucę.
Hej, spokojnie z ta nienawiścią, owym "wszystko spoko" akcentowałam że nie chcę się czepiać twojej wypowiedzi jako takiej tylko właśnie oglądnięć:) no, yhy, te słowa są używane na co dzień, w caaałym kraju - prawda. Że "oglądnąć" jest regionalizmem - to też wiem. Właśnie dlatego mnie jako osobę w której części kraju owo słowo nie wstępuje zupełnie, boli jak błędy ortograficzne w prasie. Filmweb jest forum ogólnokrajowym i "jo" czy "se" byłoby tu równie nieprzyjemne. Zaczynając od "są ludzie chorzy z nienawiści" a potem ową nienawiścią plując nie powalasz... spokojnie;)
Przykro mi jeśli poczułeś się tak urażony że ktoś Cię poprawił. Pozdrawiam.
tak na marginesie w jakim regionie używa się słowa "oglądnąć"?? do tej pory myślałam że to błąd językowy:p
co do 'BLOW'...to mój ulubiony film! jak dla mnie w stu procentach świetny! już nawet nie liczę ile razy go oglądałam:)
10/10