PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

Bez przesady.

ocenił(a) film na 5

Film jak film. Owszem nie jest to kicz, ale też nie powala. Kino przyzwoite. Kolejna historia o idiocie, który zniszczył sobie życie. Nad czym tu się zastanawiać? W ogóle nie jest mi żal głównego bohatera ani tego, że czekał długo na córkę, która podobno go w końcu odwiedziła w więzieniu.

ingridcole

A kto mówi ,że ma być ci go żal. Mnie osobiście film bardzo się podobał dobre aktorstwo, dobra muzyka. Jeśli chodzi o fabułę to z życia wzięta. A nikt nie mówi ,że ten film to kolejny Człowiek z blizną lub Ojciec chrzestny. :)

ocenił(a) film na 10
ingridcole

No to podaj te filmy ktore twoim zdaniem sa takie swietne.

ocenił(a) film na 5
perelkaaa

Droga perelko zapraszam na mój profil, tam zobaczysz jakie filmy cenię bardziej od Blow i które są moim zdaniem znakomite. Nie wymieniłem wszystkich dobrych filmów jakie widziałem ponieważ na filmwebie zarejestrowałem się niedawno a filmy oglądam już kawałek życia. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
ingridcole

Ja niestety nie widzę u Ciebie żadnych filmów na profilu:/ Film bardzo dobry...oczywiście główny bohater to nie jest wzór do naśladowania i wcale nie jest mi go żal również. Świetność filmu polega na tym, że pokazuje prawdziwą historię, prawdę o narkotykach oraz całym tym biznesie. Nie ma tutaj akcji typu Rambo ani "gangsterski", która z rzeczywistością ma niewiele wspólnego, ale jest wzorem dla "3gówniarzerii" (sorki za wyrażenie). Na tym właśnie polega wyjątkowość tego filmu. Poza tym genialna gra Deppa i Cruz.

ocenił(a) film na 8
ingridcole

Ale dzięki temu filmowi odkryłam że Penelope nie jest tylko aktoreczką z śliczna buzią. Pokazała co potrafi. Film bardzo dobry. Ale zgadzam sie z założycielem tematu że są lepsze.

użytkownik usunięty
goslawa25

HAHAHA
nie zgadzasz sie ze sa lepsze?
to chyba pierszy twoj film jaki ogladales / as.

goslawa25

Owszem, prawie uhonorowano ją złotą maliną za wyczyny o których tutaj piszesz..

ocenił(a) film na 9
kamik0

skoro sugerujesz się nominacjami do malin oceniając grę aktorską to gratuluje

Janko_Muzykant

W którym momencie wpadłeś na pomysł że sugeruję się nagrodami?

ocenił(a) film na 9
kamik0

"prawie uhonorowano ją złotą maliną za wyczyny o których tutaj piszesz"