Świetne kino po prostu! Fajnie być na szczycie lecz można spaść..
Ode mnie taka sama ocena! Boski film, jeden z lepszych, które widziałam. Rzadko, kiedy film tak mnie poruszy, tak mnie zaciekawi, że mam ochotę oglądać go kilka razy. Ten oglądałam już z 5 razy i jeszcze mi się nie znudził! Genialna kreacja Deppa.. Jest to tak uniwersalny aktor, że głowa mała, potrafi się wczuć w każdą rolę i w każdej zagra równie błyskotliwie! A scenariusz.. jak sobie uświadomiłam, że to na podstawie prawdziwych zdarzeń, to brawa dla tego pana.. trzeba być niezłym asem;]
Jak ja byłem po 10 minutach oglądania już na widok jakiegokolwiek papierosa ,albo czegoś podobnego chciało mi się rzygać. Ale dość o moich współczynnikach obrzydzenia,napiszmy coś o filmie.......6/10
Fabuła filmu jest po prostu rewelacyjna, obraz jest bardzo wciągający i intrygujący, mimo iż tematyka nie zachęca do oglądania. Kreacja Johnnego Deppa również jest pierwszorzędna; jedynie mam zastrzerzenia co do Penélope Cruz, która zagrała po prostu okropnie, ale w sumie można uznać to jako szczegółową wadę, nie mającą wpływu na ogólną fabułę obrazu. 9/10