Czy mógłby mi ktoś streścić początek do momentu kiedy Barbara umiera??? trochę się zagapiłam i to przegapiłam. ;)
yhm yhm no wiec tak film zaczyna sie kiedy George jest młody i opisuje pokrótce jego przeżycia a wiec częste kłótnie przy rodzinnym stole miedzy rodzicami (o pieniądze a w zasadzie ich brak) George postanawia ze swoim przyjacielem pojechać do Kalifornii i wynająć mieszkanko kolo plaży. Poznają Barbarę która mieszka obok, rozpoczyna sie lajtowe życie bez trosk ale oczywiście kasa sie kończy wiec wpadają na pomysł aby sprzedawać trawę Barbara zapoznaje ich z Derkiem który dostarcza im towar. Chłopaki z powodzeniem handlują Marihuana, po czym odwiedza ich kumpel Kevin Dulli który studiuje (?) w Bostonie. Namawia ich do wspólnego handlu w tamtych rejonach na uczelniach: Dulli rozprowadza Barbara przewozi (jako stewardessie nie sprawdzają walizek). Jednak Dullemu potrzeba coraz więcej wiec muszą przetransportować w inny sposób, kradną awionetkę i przewożą towar. Interes okazuje sie sprawdzać Boston George jak sam oznajmia "było idealnie" W miedzy czasie ukazana jest scena w której jest na kolacji z Barbara i swoimi rodzicami. George zostaje złapany w bostonie na posiadaniu i oczekując na wyrok dowiaduje sie ze Barbara jest chora nie stawia sie na rozprawę i dalej już chyba wiesz :D mogły sie zdarzyć jakieś drobne błędy ale to szczególiki:P