PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869944}
5,2 13 tys. ocen
5,2 10 1 13112
4,9 25 krytyków
Blue Beetle
powrót do forum filmu Blue Beetle

Zawsze przy takich produkcjach dziwi mnie kto takie coś zatwierdza? Przecież przechodzi to przez masę ludzi. Scenariusz robiło jakieś dziecko i to po znajomości. Stereotypowy? tak powiedzieć to byłaby pochwała.
Rodziny nie dało się oglądać. Tak jak zresztą głównego bohatera ale i tak najgorsza była siostrunia. (Ona miała być zabawna...?)
Konstrukcja świata beznadziejna to 1/10 mocy tego co chciałoby się powiedzieć. (Dostępu do najbardziej zaawansowanej technologii pozaziemskiej chronią jedne drzwi z idiotą w środku. Bez kamer, alarmu po zabraniu, NAWET SZYBY!!! W mieście technologicznie w przyszłości!!! Nie wiedziałem, że coś może być tak idiotyczne i komiczne zarazem.
Więcej?
Dźwięk i styl sztucznej inteligencji
Wizualizacja mocy czy technologii, która wygląda tandetnie
Ktoś coś mówił o choreografii. Serio? A ile jej było?

Wybaczcie ale jak oglądam takie pokraki to aż się płakać chce. Głupota bije z takich produkcji prosto w twarz wręcz sugerując, że widz jest głupszy niż 8-latkowie dla których zapewne ten film był.

Wypuszczają takie coś a później płacz, że są straty. Tak DC pogrążyło całe uni(za chwilę multi)wersum. I ich mi najbardziej szkoda. Bo zamiast iść własną drogą to zaczęli naśladować Marvela i szlag wszystko trafił.
Dziękuję jeśli ktoś to przeczytał bo już człowiek ma po ludzku dosyć jak światy DC i Marvela są niszczone i musiał to z siebie wyrzucić.