Zawsze przy takich produkcjach dziwi mnie kto takie coś zatwierdza? Przecież przechodzi to przez masę ludzi. Scenariusz robiło jakieś dziecko i to po znajomości. Stereotypowy? tak powiedzieć to byłaby pochwała.
Rodziny nie dało się oglądać. Tak jak zresztą głównego bohatera ale i tak najgorsza była siostrunia. (Ona miała być zabawna...?)
Konstrukcja świata beznadziejna to 1/10 mocy tego co chciałoby się powiedzieć. (Dostępu do najbardziej zaawansowanej technologii pozaziemskiej chronią jedne drzwi z idiotą w środku. Bez kamer, alarmu po zabraniu, NAWET SZYBY!!! W mieście technologicznie w przyszłości!!! Nie wiedziałem, że coś może być tak idiotyczne i komiczne zarazem.
Więcej?
Dźwięk i styl sztucznej inteligencji
Wizualizacja mocy czy technologii, która wygląda tandetnie
Ktoś coś mówił o choreografii. Serio? A ile jej było?
Wybaczcie ale jak oglądam takie pokraki to aż się płakać chce. Głupota bije z takich produkcji prosto w twarz wręcz sugerując, że widz jest głupszy niż 8-latkowie dla których zapewne ten film był.
Wypuszczają takie coś a później płacz, że są straty. Tak DC pogrążyło całe uni(za chwilę multi)wersum. I ich mi najbardziej szkoda. Bo zamiast iść własną drogą to zaczęli naśladować Marvela i szlag wszystko trafił.
Dziękuję jeśli ktoś to przeczytał bo już człowiek ma po ludzku dosyć jak światy DC i Marvela są niszczone i musiał to z siebie wyrzucić.