czy ktoś posiada polskie napisy do tego filmu (znalazłam tylko w wersji spanish :| )?? coś tam poniekąd zrozumiałam ale jednak nadal mam niedosyt.. A fanom tego genialnego zespołu polecam jeszcze film "Starshaped" (zawierający wywiady, lajfy i parę prześmiesznych rzeczy głównie z 1991-93r) można go wytropić m.in. na youtube :)
Noo właśnie mnie też interesują i to baaardzo napisy do tego filmu :(( Starshaped oglądałam właśnie przez yt, świetny ^^
Achh mam nadzieję że blur odwiedzi kiedyś Polskę...
ja mam nadzieję że w ogóle blur jeszcze kiedykolwiek zagra. Gdziekolwiek by to nie było.. będę tam! :)
co do Starshaped to ja żałuje tylko że jest to takie krótkie :( kurczę, oddałabym wszystko żeby być w tamtym czasie na ich koncercie, albo znależć się na miejscu tych fanek po koncercie na festiwalu Footage ;D
czymś na co naprawdę warto zwrócić uwagę jest ich koncert w Glastobury w 2009r, chyba najpiękniejszy jaki widziałam (niestety nie na żywo), zresztą został wyróżniony jako najlepszy w całej historii tego legendarnego festiwalu ;D także polecam :)