PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=560352}

Blur - No Distance Left to Run

No Distance Left to Run
2010
7,9 343  oceny
7,9 10 1 343

Blur - No Distance Left to Run
powrót do forum filmu Blur - No Distance Left to Run

napisy?!

ocenił(a) film na 8

czy ktoś posiada polskie napisy do tego filmu (znalazłam tylko w wersji spanish :| )?? coś tam poniekąd zrozumiałam ale jednak nadal mam niedosyt.. A fanom tego genialnego zespołu polecam jeszcze film "Starshaped" (zawierający wywiady, lajfy i parę prześmiesznych rzeczy głównie z 1991-93r) można go wytropić m.in. na youtube :)

leila_____

Noo właśnie mnie też interesują i to baaardzo napisy do tego filmu :(( Starshaped oglądałam właśnie przez yt, świetny ^^
Achh mam nadzieję że blur odwiedzi kiedyś Polskę...

ocenił(a) film na 8
Elbo

ja mam nadzieję że w ogóle blur jeszcze kiedykolwiek zagra. Gdziekolwiek by to nie było.. będę tam! :)

ocenił(a) film na 8
leila_____

co do Starshaped to ja żałuje tylko że jest to takie krótkie :( kurczę, oddałabym wszystko żeby być w tamtym czasie na ich koncercie, albo znależć się na miejscu tych fanek po koncercie na festiwalu Footage ;D
czymś na co naprawdę warto zwrócić uwagę jest ich koncert w Glastobury w 2009r, chyba najpiękniejszy jaki widziałam (niestety nie na żywo), zresztą został wyróżniony jako najlepszy w całej historii tego legendarnego festiwalu ;D także polecam :)

leila_____

ktoś podrzuciłby te napisy?

ocenił(a) film na 8
leila_____

Blur gra na Openerze w tym roku :)))))))

ocenił(a) film na 8
cosma

każdy zainteresowany tym filmem, myśle że o tym wie ;D

ocenił(a) film na 8
leila_____

oby :)

użytkownik usunięty
leila_____

http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/3371477/blur-starshaped-pl

ocenił(a) film na 8

niestety, zły link bo przekierowuje się na "Farscape" Fractures 1CD (2001) Polski tmp napisy"