Siostra chciała ją zabić? Nie kupuję tego.
Zamach na gali wręczenia Oscarów? Ja wiem, że to było jeszcze przed WTC, ale już chociażby po śmierci Lennona i śmiem twierdzić, że te ceremonie są lepiej chronione.
Ochroniarz ją przeleciał na samym początku pracy. Sądziłem, że będzie to film o profesjonaliście.
"ale już chociażby po śmierci Lennona i śmiem twierdzić, że te ceremonie są lepiej chronione"-pozory często mylą.
tak trudno Ci uwierzyć w to, że bliska rodzina może okazać się nie szczera i może Ci źle życzyć ? nie rozumiem dlaczego tego nie kupujesz. akurat tamta filmowa siostra Whitney chciała ją zabić z zazdrości o jej sławę i uwielbienie tłumu. a trzeba przyznać, że zazdrość to jeden z najpowszechniejszych motorów działania wśród ludzi ;)
Nie bliska rodzina tylko NAJBLIŻSZA. I nie tylko być nieszczera i źle życzyć, ale ZABIĆ. Swoją drogą to w swoim życiu słyszałem o wielu morderstwach, w których członek najbliższej rodziny morduje innego, ale nie przypominam sobie, żeby motywem była zazdrość. Może dlatego tego nie kupuję;p
No i od grudnia trochę minęło, ale z tego co sobie przypominam to ta jej siostra była też jej managerką czy czymś takim.