PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4292}

Bohater ostatniej akcji

Last Action Hero
1993
6,5 31 tys. ocen
6,5 10 1 30861
6,2 20 krytyków
Bohater ostatniej akcji
powrót do forum filmu Bohater ostatniej akcji

I stało się

ocenił(a) film na 8

Ostatni z klasyków Arniego spod znaku kina szeroko pojętej akcji za mną...
Nigdy nie było mi do niego blisko bo stwierdzałem, że jest zbyt pierdołowaty i obejrzę "kiedyś". I w końcu obejrzałem. Miłe rozczarowanie ! Wyborna parodia kina akcji, zrealizowana bardzo przyjemnie dla oka i ucha. Arni w komediowej konwencji to nie Arnie metalowy zabójca ale jest ok. Film ma w sobie po części wszystkiego za co kocham stare kino akcji. Od legendarnego bohatera w roli głównej przez niedorzeczności scenariusza po ŚWIETNĄ ZABAWĘ ! I choć " Bohater..." parodiuje to wszystko udanie to nie ucieka od tych zalet. Polecam, na poprawę humoru. 8/10

damek1690

Chyba miłe zaskoczenie :| Przeraża mnie, że ludzie coraz częściej używają słów, których pojęcia nie znaja

ocenił(a) film na 8
celebes

Jeśli piszę, że miłe rozczarowanie to znaczy, że spodziewałem się gniotopodobnego filmu. Jeśli nie słyszałeś nigdy takiego stwierdzenia to ja jestem przerażony.

ocenił(a) film na 5
celebes

Istnieje taki zwrot jak : byc mile rozczarowanym - upewnij sie co piszesz zanim zaczniesz kpic.

ocenił(a) film na 7
VegaTron

Oczywiście, że taki zwrot nie istnieje. Przecież to typowy oksymoron.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

Gdyby miało nie istnieć, to nie powstało by określenie "oksymoron".

ocenił(a) film na 7
damek1690

A gdyby ludzie nie robili błędów w pisowni, to nie istniałby termin "błąd ortograficzny" :) co Ty wygadujesz?? :>