PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476781}
5,1 3,4 tys. ocen
5,1 10 1 3357
6,0 3 krytyków
Boogeyman 3: Ostatni rozdział
powrót do forum filmu Boogeyman 3: Ostatni rozdział

O w mordę jeszcze premiery nienapisali.Mam nadzieję,że tytułowy Boogeyman nie będzie taki jak to było w dwójce.

herkules5_56

Bede strzelal i napisze ze jesli film mialby wyjsc to bedzie to data 28-31.10.2009 bo to Horror wiec w Halloween powinnenm wyjsc aby kase zbic

herkules5_56

Tak jak sądziłem tytułowy Boogeyman nie był tak jak w dwójce, więc bardzo dobrze. Tutaj w trójce był prawdziwy Boogeyman i takipowinien być ciągle. Chociaż w jedynce też był dobry, ale ten lepszy. Obecny Boogeyman przypominał mi Sadako z Ringu. Fajnie to wyglądało te czarne mokre włosy ta gęba pomarszzczona. Jeszczew jakiś szmatach był. Fajny mroczny wygląd miał. Jeśli chodzi o samą postać Boogeymana to najlepsza jest w trójce z całej trylogii. Również podobało mi się scena zapożyczona z Lśnienia krwawiące ściany , rzeka krwi coś w tym stylu i to plusuje w filmie. Jak dla mnie najlepsza część z całej trylogii. Dwójka byłaby dla mnie najlepsza gdyby nie tytułowy Boogeyman.
Jeśli chodzi o czwartą część to nie sądzę, żeby ją zrobili, a szkoda. Więc pozostaje trylogia może i dobrze. Jeśli jakimś cudem wyjdzie czwórka to napewno obejrzę.