PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=102165}
5,2 19 tys. ocen
5,2 10 1 18621
3,8 6 krytyków
Boogeyman
powrót do forum filmu Boogeyman

dobre efekty wizualne zsynchronizowane z porządnymi zdjęciami; nierówna gra aktorów; nie jest oryginalny (bardzo przypomina „Gdy zapada zmrok”) ale porządny i mi się podobał

ocenił(a) film na 2
KYRTAPS

Hey! Wyprzedziłeś mnie dokładnie to chciałam napisać... z tym, że ja nazywam ten film ... o zębowej wróżce :) Film fajny... Ja byłam na boogeyman w kinie... jestem zadowolona... Choć liczyłam na coś więcej.... Polecam... nie wiem czy widziałeś siła strachu i Cerrie: Furia 2

ocenił(a) film na 3
Olaaa

Dokładnie to chciałaś napisać....- jak dla mnie to komplement ponieważ znaczy to, że się zgadzasz z moją opinią na temat filmu. Ja film o zębowej wróżce nazywałem jak dotąd darkness falls. Nie widziałem pozostałych ale filmy tego typu mi odpowiadają chodź nie są nawet dobre.

ocenił(a) film na 2
KYRTAPS

Niech Ci będzie... możesz traktować to jako komplement:P ja też lubie takie filmy... szczerze mówiąc horrory które wyszły niedawno są bardziej obrzydliwe niż straszne...:) Co ty o tym sądzisz...?? Może masz inne zdanie. Jaki horror podoba Ci się najbardziej??

ocenił(a) film na 3
Olaaa

Zgadzam się. Nie lubię krwawych horrorów. Lubię się pobać, a dreszczyk emocji zazwyczaj zapewniają horrory typu "Boogeyman". Moje ulubione filmy grozy to: "Egzorcysta", "Dziecko Rosemary", "Gothika", " Blair Witch Project ", "Oszukać przeznaczenie 2!!!". Podaj tytuły swoich ulubionych horroroków.

ocenił(a) film na 2
KYRTAPS

Hmmm... Podobała mi się teksańska masakra (troche obrzydliwe), krzyki ale one były zabawne no i siła strachu... tak szczerze to wole komedie... nie pamiętam żadnych innych horrorów i oczywiście wwwstrach :P

ocenił(a) film na 3
Olaaa

Przeglądałem Twoje ulubione filmy. Jest ich dużo i..... niektóre są okropne. Myślę że do ulubionych dodajesz prawie wszystkie które oglądasz. Czy mam rację?
P)S) Wstaw temat na swoim blog, bo nie mam jak się z tobą kontaktować

ocenił(a) film na 2
KYRTAPS

A które są np. beznadzijne...? mial: ganc_olka@wp.pl gg. 4642952 P.S. Masz racje!

KYRTAPS

Film bardzo słaby, długi wstep, nudzące rozwiniecie, a zakonecznie nudne i bez animuszu. Po pierwsze troche niespójna fabuła, po drugie w wielu momentach kopia. A przyłacze się do dyskusji i napisze że ulubione moje horrorki to Blair With Project, The Thing, Dracula, Omen 1,2,3, Smetarz Zwierząt, Ukryty Wymiar, W mroku pod schodami.