Jestem wlasnie po ogladnieciu tego filmu i musze powiedziec ze gdy uslyszalem o tym filmie juz wiedzialem ze to nie bedzie rewelacja, no i tak tez sie stalo, film jest sredni !! a nawet kiepski, marny pomysl o potworze z szafy nie przeszedl ! procz paru akcji w filmie nie idzie sie niczego przestraszyc, w pewnym momencie jest cicho a potem nagle przejezdza jakies auto i ot to te cale akcje ! widac ze amerykanie sie juz skonczyli jezeli chodzi o horrory, nie maja juz pomyslow na cos innego wiec wymyslaja se jakies marne potwory z szafy, niedlugo wymysla jakiegos stwora spod lóżka lub z sedesu ! czekamy na inne tak udane produkcje amerykanow ! :) Jedynie co moge pochwalic w tym filmie jest muzyka, ale tylko z poczatku ! wg. mnie jest dobrze dobrana i nastrojowa, ale pozniej to juz chała, Film moge porownac do jeszcze bardziej marnego filmu " Hide and Seek" jeden gorszy od drugiego. Jezeli ktos szuka jakiegos dobrego horroru to napewno nie jest to ten !!! osobiscie polecam horrory z Japoni bo przynajmniej bez idzie sie przestraszyc i to bez efektow specjalnych, a co do samego boogeymana w filmie to ja nie wiem kto go robil !!?? wyglada jak truposz z jakiejs gry komputerowej - poprostu dziadowstwo !!!