PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10029792}

Boogeyman

The Boogeyman
2023
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10155
4,8 14 krytyków
Boogeyman
powrót do forum filmu Boogeyman

rzadko chodzę na horrory, lecz na ten namówili mnie znajomy. O matko jaki on jest świetny. Powiedziałabym ze ma też cos z dreszczowca. Najlepiej w filmie zdecydowanie wypada Sadie, idealnie zagrała zagubioną nastolatkę, którą dręczą złe myśli i strach. Chris Messina również wypada świetnie, zwłaszcza pod koniec filmu.

Migdalowe

rzadko chodzę na horrory - i tu powinnaś zakończyć swoją wypowiedź... W stylu, nie znam się, to tym chętniej się wypowiem.

ocenił(a) film na 8
32ywis

przepraszam bardzo, ale wyraziłam swoją opinię. Mam takie samo prawo do oglądania i oceniania jak każdy inny żyjący w tym kraju. Jak coś nie pasuje to proszę nie czytać moich opinii ani ich komentować. Pozdrawiam.

32ywis

Jak dobrze owiniesz onuce to jest lepsza od amerykańskiego skalara

32ywis

Ale żeś się przyczepił. Ja również do kina bardzo rzadko chodzę na horrory, ale w domu oglądam je nałogowo. Głównie wynika to z faktu, że dosyć łatwo mnie przestraszyć i nie chciałabym swoim niekontrolowanym piskiem lub łaciną rzuconą pod wpływem emocji komuś przeszkadzać. A wracając do tematu, nawet jeśli to był jej pierwszy horror, to ma takie samo prawo go ocenić jak i ty.