Weźmy byle jaką profesje, według Vegi wszyscy są skończonymi dupkami.
Gdzie pracujesz ?
W infolinii ? Według Vegi na każdy telefon odpowiadasz "To se ku%$# sprawdzi w necie".
Jesteś mechanikiem ? Nie naprawiasz żadnego samochodu, tylko mówisz, że naprawiłeś.
Jesteś nauczycielem ? Pewnie jedziesz przekleństwami po wszystkich dzieciakach w szkole i się znęcasz nad nimi. A jeśli jesteś facetem-nauczycielem, to zapewne przeleciałeś już 1000 uczennic które chciały 6 na koniec roku.
....
Może niech Vega nakręci biografie o sobie, jak nęka, zastrasza i przeklina na planach filmu.
Większość bombastycznych komci o tym, jak to Vega Botoksem "otworzył oczy o polskiej służbie zdrowia" pochodzi od osób wynajętych przez agencję pr-ową naszego kulistego reżysera, co zrobisz, nic nie zrobisz - tak się teraz uprawia politykę. Również tę kulturalną.
Jesteś reżyserem. Robisz wszystkie filmy na jedno kopyto i wmawiasz innym że tak miało być.
Gadasz na Pana Patryka tylko poprzez pryzmat tego filmu a nie oceniasz go za calosc
chociaz dla mnie Botoks to film ktory powinien byc najlepszym filmem w kinach 2017 w Polsce
To prawda Vega przegina w swoich filmach. Jakoś nie umie normalnych rzeczy kręcić i spokojnego filmu chyba by nie umiał zrobić.
Noe chodzi o "spokojny film" ale o film, który faktycznie miałby w sobie realizm. Bo pokazanie, że wszyscy zawsze i wszędzie są zerami moralnymi a tylko cztery panie (bo któż by inny) zachowują w sobie choć trochę moralności.
To dziękuje.
Jakim cudem ten gatunek do czegokolwiek doszedł?
Co za kiep z ciebie. Vega zrobił ten film na podstawie medialnych przypadków skandalicznych błędów lekarskich i różnych bezmyślnych zachowań i do tego podkolorował te sceny dla jeszcze większej kontrowersji.
Botoks to kłamliwa, antyaborcyjna kupa wymieszana z patologicznymi porodami
Sądziłem że Patryk Vega to normalny facet, ale obejrzenie Botoksu nie pozostawia złudzeń. Ten skrajnie katolicki oszołom zrobił film głównie po to, żeby kłamliwie skrytykować aborcję. Mimo że w Polsce aborcja i tak jest zakazana, to ten wariat jak PiS chciałby ją całkiem zakazać. W dodatku kłamie pokazując żywe płody po aborcji.
Jeśli jednak faktycznie płody są chwilami żywe, to należy zmienić procedury i tak jak na zachodzie europy podawać leki, które uśmiercają chore płody jeszcze w macicy, chociażby przez zatrzymanie akcji ich serca.
Dokładnie. Film ewidentnie jest wyolbrzymiony więc niestety nie można go brać poważnie. Zostały w nim poskładane i przedstawione najbardziej niechlubne i przerażające sytuacje, a jednak dobro też istnieje i tego się trzymajmy :)
Haha, jakbyś pisał o 'Klerze' Smarzowskiego. Różnica polega na tym, że Botoks miał być komedią, a Kler pokazywać prawdę. Miał.
W punkt!!! Madre slowa z którymi zgadzam sie w 100% tylko dziwię się tym aktorkom, ktore zdecydowaly sie wystapic w tym shicie
Vega po prostu nie robi filmów o cywilizowanej mniejszości obywateli. Kto by tam poszedł na filmy o lewicy?
:D O, żeby mnie zaatakować musiałeś coś zmyślić. Jak zawsze.
To nas chyba najbardziej różni: ty musisz co post sobie stworzyć nowe urojenie, żeby coś o moim "poziomie" pisać, a ja cię muszę po prostu zacytować. :D
:) Tak właśnie sobie uroiłeś. A ty oglądasz Kiepskich (wszystkie sezony), Toma i Jerry'ego (wszystkie wersje), a dobrym filmom wystawiasz 1 bez oglądania. :D Dziękuję za wykład znawcy.
Dzień Dobry, czy ma Pan dar przepowiadania przyszłości? Otóż Pańska wizja się sprawdziła. Vega nakręcił film o sobie "Niewidzialna Wojna". Przyznam że go nie oglądałem, ale wątpię żeby tam było "nękanie, zastraszanie i przeklinanie na planach filmu". W takim razie. Może mi powiesz - o czym będzie kolejny film Vegi ;D