4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Weźmy byle jaką profesje, według Vegi wszyscy są skończonymi dupkami.
Gdzie pracujesz ?
W infolinii ? Według Vegi na każdy telefon odpowiadasz "To se ku%$# sprawdzi w necie".
Jesteś mechanikiem ? Nie naprawiasz żadnego samochodu, tylko mówisz, że naprawiłeś.
Jesteś nauczycielem ? Pewnie jedziesz przekleństwami po wszystkich dzieciakach w szkole i się znęcasz nad nimi. A jeśli jesteś facetem-nauczycielem, to zapewne przeleciałeś już 1000 uczennic które chciały 6 na koniec roku.
....
Może niech Vega nakręci biografie o sobie, jak nęka, zastrasza i przeklina na planach filmu.

Bilet95

Większość bombastycznych komci o tym, jak to Vega Botoksem "otworzył oczy o polskiej służbie zdrowia" pochodzi od osób wynajętych przez agencję pr-ową naszego kulistego reżysera, co zrobisz, nic nie zrobisz - tak się teraz uprawia politykę. Również tę kulturalną.

ocenił(a) film na 2
Bilet95

Jesteś reżyserem. Robisz wszystkie filmy na jedno kopyto i wmawiasz innym że tak miało być.

Bilet95

Gadasz na Pana Patryka tylko poprzez pryzmat tego filmu a nie oceniasz go za calosc
chociaz dla mnie Botoks to film ktory powinien byc najlepszym filmem w kinach 2017 w Polsce

użytkownik usunięty
Bilet95

To prawda Vega przegina w swoich filmach. Jakoś nie umie normalnych rzeczy kręcić i spokojnego filmu chyba by nie umiał zrobić.

Noe chodzi o "spokojny film" ale o film, który faktycznie miałby w sobie realizm. Bo pokazanie, że wszyscy zawsze i wszędzie są zerami moralnymi a tylko cztery panie (bo któż by inny) zachowują w sobie choć trochę moralności.
To dziękuje.
Jakim cudem ten gatunek do czegokolwiek doszedł?

ocenił(a) film na 7
Bilet95

No to oglądaj "Klan" na TVP1 jak cię to mierzi.

kubatogwiazda

W skrajności w skrajność...
Bo przecież nie istnieje nic po za klanem albo filmami Vegi...

ocenił(a) film na 3
Bilet95

Co za kiep z ciebie. Vega zrobił ten film na podstawie medialnych przypadków skandalicznych błędów lekarskich i różnych bezmyślnych zachowań i do tego podkolorował te sceny dla jeszcze większej kontrowersji.

ocenił(a) film na 3
Bilet95

Botoks to kłamliwa, antyaborcyjna kupa wymieszana z patologicznymi porodami
Sądziłem że Patryk Vega to normalny facet, ale obejrzenie Botoksu nie pozostawia złudzeń. Ten skrajnie katolicki oszołom zrobił film głównie po to, żeby kłamliwie skrytykować aborcję. Mimo że w Polsce aborcja i tak jest zakazana, to ten wariat jak PiS chciałby ją całkiem zakazać. W dodatku kłamie pokazując żywe płody po aborcji.
Jeśli jednak faktycznie płody są chwilami żywe, to należy zmienić procedury i tak jak na zachodzie europy podawać leki, które uśmiercają chore płody jeszcze w macicy, chociażby przez zatrzymanie akcji ich serca.

ocenił(a) film na 5
Bilet95

Dokładnie. Film ewidentnie jest wyolbrzymiony więc niestety nie można go brać poważnie. Zostały w nim poskładane i przedstawione najbardziej niechlubne i przerażające sytuacje, a jednak dobro też istnieje i tego się trzymajmy :)

Bilet95

Haha, jakbyś pisał o 'Klerze' Smarzowskiego. Różnica polega na tym, że Botoks miał być komedią, a Kler pokazywać prawdę. Miał.

Eld51

Przecież Botoks miał być poważnym filmem z nutką czarnej komedii XD

Bilet95

Miał. xd

Eld51

Chał!

ocenił(a) film na 1
Bilet95

kiedy ten gosc dostanie zakaz krecenia filmow?

ocenił(a) film na 3
Bilet95

W punkt!!! Madre slowa z którymi zgadzam sie w 100% tylko dziwię się tym aktorkom, ktore zdecydowaly sie wystapic w tym shicie

Bilet95

Uderz w stół...

hyrkan

Nie będę rozmawiał z trollem który atakuje mnie na każdym forum.

hyrkan

Nie będę rozmawiał z trollem który atakuje mnie na każdym forum.

Bilet95

.. a nożyce się odezwą. :D

Bilet95

Vega po prostu nie robi filmów o cywilizowanej mniejszości obywateli. Kto by tam poszedł na filmy o lewicy?

hyrkan

Hyrkan lubi filmy vegi, już wiadomo jaki ma poziom

Bilet95

:D O, żeby mnie zaatakować musiałeś coś zmyślić. Jak zawsze.

To nas chyba najbardziej różni: ty musisz co post sobie stworzyć nowe urojenie, żeby coś o moim "poziomie" pisać, a ja cię muszę po prostu zacytować. :D

hyrkan

Komentujesz film którego nie widziałeś? Typowe dla trolla.

Bilet95

Właśnie zastosowałeś wnioskowanie "skoro nie uwielbiasz, to nie widziałeś" :D

hyrkan

Jesteś fanem filmów vegi, tacy nie mają pojęcia o dobrym kinie.

Bilet95

:) Tak właśnie sobie uroiłeś. A ty oglądasz Kiepskich (wszystkie sezony), Toma i Jerry'ego (wszystkie wersje), a dobrym filmom wystawiasz 1 bez oglądania. :D Dziękuję za wykład znawcy.

hyrkan

Fan filmów Vegi i atak personalny. Norma spełniona.

Bilet95

Piszesz sobie plusiki na ścianie? :D Masz takie normy na każdy dzień?

użytkownik usunięty
Bilet95

Dzień Dobry, czy ma Pan dar przepowiadania przyszłości? Otóż Pańska wizja się sprawdziła. Vega nakręcił film o sobie "Niewidzialna Wojna". Przyznam że go nie oglądałem, ale wątpię żeby tam było "nękanie, zastraszanie i przeklinanie na planach filmu". W takim razie. Może mi powiesz - o czym będzie kolejny film Vegi ;D

Obejrzyj Botoks, a potem pomnóż to przez profesje za jaką się weźmie. Tylko tyle i aż tyle.