5,8 21 tys. ocen
5,8 10 1 21285
4,0 4 krytyków
Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych
powrót do forum filmu Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych

W ogolnym odczuciu film wypada dobrze. Pomimo dosc prostej i przewidywalnej fabuly, obraz oglada sie jednym tchem. Czas na produkcji mija szybko, akcja jest w miare wciagajaca. Gra aktorska - jak to w filmach akcji - stoi na srednim poziomie. Film w sam raz na raz... 6/10

ocenił(a) film na 6
Bambim

nie mam uwag do gry obu głównych postaci. z reszta opinii zgadzam się

Bambim

Dzisiaj idę do kina i mam nadzieję, że mi się spodoba, ale pewnie tak jak powiedziałeś, takie typowe 6/10.

damjano

ja byłam w kinie kilka dni temu i wyszłam zadowolona z seansu :D Przez cały czas jest "żywa" akcji, nie nudzi się i jest całkiem niezły, tylko... tak, fabuła odrobinke kiepska, ale oprócz tego ok. Śmiało polecvam.

rosaria

Wczoraj byłem w kinie i muszę przyznać, że jest całkiem ok. Dużo się dzieje, akcja jest niemalże non stop i popisy kaskaderskie też były całkiem niezłym dodatkiem dla oka. Naprawdę szybko się ogląda, prawie wcale się nie nudziłem, jednak scenariusz i fabuła, nie wyglądają jakby nad nimi pracowano. Tak jak powiedział Bambim film w sam raz na raz

ocenił(a) film na 4
Bambim

Jakoś nie mogłem się wczuć w ten film. 13D miał dla mnie ten klimat. Tutaj czułem się jakbym nie mógł "wejść" w ten film, akcja działa się obok.. Brakowało troszkę humoru, K2 całkiem nijaki.. Liczyłem jednak na coś lepszego, a film jak dla mnie wyglądał jak jakaś nisko budżetówka..