Jak Paul Walker mógł zagrać w tym filmie,jak on miał premierę 25.04,a Paul zginął 2013-11-
30???,to co on po śmierci grał ;)
No chyba że tak,też tak się tego domyślałem,szkoda że nie doczekał premiery,bo był to świetny aktor,dziex za odp.pozdro.
Jesteś idiotą, myśląc że film jest nakręcany tuż przed premierą.
A teraz popatrz na swoje komentarze i puknij się w łepetynę.
jazdowicz, poker niepotrzebnie cie wyzywa, ale ma racje bo ty naprawde powinienes przeprowadzic sie do ameryki i pytac kiedy wystrzela astronautow na slonce i kiedy juz beda to robic to w zimie i noca bo bedzie chlodniej. To jest proste, jak trzy minus dwa i kazde normalne dziecko ogarnie, ze skoro koles zakonczyl swoje zycie to juz dalej sie nie udzielal w filmie i material, ktory jest w nim zawarty zostal stworzony sporo wczesniej. Norma jest konczenie filmu i odczekiwanie paru miesiecy by nadac go jako np letni hit. Czasem film czeka kilka lat.
Każdy film kręci się jakiś rok przed premierą. Potem jeszcze przecież obróbka, efekty specjalne, wkomponowanie muzyki w film, tak że jest wiele do roboty. Samo nakręcenie scen kończy się średnio najpóźniej pół roku przed premierą...
Rok? W rok powstaje zazwyczaj film na szybko.
Dobry film to 2-4 lat oczewikań nawet;p
A nie tylko komponowanie muzyki, przecież jeszcze walka o prawa autorskie utworów wykorzystanych, podejrzewam że na to idzie najwięcej czasu.
+1
Włąśnie miałem to pisać, wspóldzuje temu co temat założył, został ładnie zjechany:P
Ale co dodać, więcej TV i wiadomości, na pewno będzie się mądrzejszym ;p
Powstanie każdego filmu składa się z dwóch głównych etapów:
1. Zdjęcia,
2. Postprodukcja.
Napisałem głównych ponieważ są jeszcze drobniejsze, np.: casting, (na początku), etap emisyjny, promocja .
Postprodukcja jest często najtrudniejszym, najdłużej trwającym i najdroższym etapem, zwłaszcza przy filmach akcji.
W tym czasie następuje montaż, tworzenie efektów specjalnych, efektów dźwiękowych, ocena producentów, ewentualne poprawki.
Były filmy do których zdjęcia kręcono 3 lub 4 miesiące, a następnie etap postprodukcji trwał dwa lata.
Załuj, że mojej miny nie widziałeś jak rpzeczytałem posta... Coś ala O.O + O.o + :S
xD
Nie mogę, wiedziałem że znajdzie się jedna taka owieczka którą przegapił na uczcie zły wilk.
Filmy są kręcone z duuuużym wyprzedzeniem, długi czas zajmuje dystrybujai montaż tego wszystkiego.
Na wszystko schodzi nawet parę lat, jeżeli mówimy o dobrym filmie z efektami na poziomie.
Nie wierzę, że zadałeś to pytanie... Na prawdę mój mózg tego nie akceptuje! :__: "baboon101" już mnie wyręczył komentarzem.
nie wierzę! A jednak istnieją ludzie na świecie, którzy mają ZERO w głowie. Po Twoich wypowiedziach można wywnioskować, że jesteś po prostu głupi/a. Smutne, ale prawdziwe...
Jesteś dziewczyną wnioskując po twoim nicku,więc nie będę się zniżał do twojego poziomu,i ci ubliżał.;P
Aha, czyli skoro jest dziewczyną to dla ciebie od razu oznacza że jest poziom niżej od ciebie? :D Sorry, ale najprawdopodobniej jest znacznie wyżej niż ty.
Naprawdę ciekawy sposób myślenia prezentujesz... Jestem pod wrażeniem tego tematu (i nie jest to wrażenie pozytywne jakbyś miał wątpliwości).
Wiesz co gościu? Lepiej już nic nie pisz w tym temacie, bo się tylko pogrążasz i jeszcze dobitniej udowadniasz jak niski poziom prezentujesz. Po prostu tragedia. I skończ te żałosne próby pyskowania i odgryzania się tu innym, rodem z przedszkola/podstawówki, próbując jakby za wszelką cenę ratować swój honor/ego/cokolwiek. Boli cie, że nazywają cię głupkiem, debilem, etc. i ci ubliżają? Trudno, jakoś to musisz teraz przełknąć. Bo bez wątpienia swoimi wpisami tutaj zasłużyłeś na takie opinie. Pisząc dalej i odpowiadając tylko utwierdzisz innych w takiej ocenie twojej osoby.
PS. Mam nadzieję że nie napisałem tego posta w zbyt trudnym do zrozumienia dla ciebie języku.
Daruj sobie człowieku te wypociny twoje,i pouczania.A ty widzę że jesteś mało pojętny bo nie chciałem jej ubliżać bo jest dziewczyną,i jest poziom niżej,tylko dlatego że po prostu kobietą nie ubliżam.
Brakuje jeszcze pytania od Ciebie, jak to jest ze w filmie kogoś zabijają a on gra w następnym?
To pytanie byłoby na poziomie tego które zadałeś, hahahaha.
Pograj może w jakieś gry które ćwiczą inteligencję, Tobie proponuję zacząć od bierek i tak powoli, może jeszcze będą z Ciebie ludzie?
Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Ej jest jeszcze jedno fajne pytanie, np jak leci film na jedynce , powiedzmy Titanic a na polsacie np Krwawy Diament, to jak DiCaprio może być i tu i tu :D
Stary mógłbyś się nie kompromitować i trochę pomyśleć, kręcenie materiału a premiera filmu to przynajmniej 2-3 lata jak nie lepiej, rzadko kiedy to trwa tylko rok. Wiec pomyśl trochę i nie zadawaj głupich pytań, a jak ktoś Ci odpowiada dobrze to spuść łeb podziękuj i nie kłóć się robiąc z siebie jeszcze większego kretyna. Pozdrawiam i myśl na przyszłość żeby Cię nikt nie wyzywał.