Brzdąc w opałach

Baby's Day Out
1994
6,0 24 tys. ocen
6,0 10 1 23574
4,5 11 krytyków
Brzdąc w opałach
powrót do forum filmu Brzdąc w opałach

Kevin inaczej

ocenił(a) film na 5

Inna wersja Kevina. Znów nie dla dzieci. A jak nie dla dzieci, to dla kogo?

ocenił(a) film na 9
Michal

Nie dla dzieci?! Oglądałem ten film jak miałem jakieś 7-8 lat i jakoś nie skrzywił mi psychiki. Do dziś jest moim ulubionym filmem - jedna z najlepszych komedii!

ocenił(a) film na 6
Gojira

chyba raczej przez sentyment ;) Ja na tym filmie byłem lata temu z moja Babcią i świetnie się uśmialiśmy. Co nie zmienia faktu, że film przewidywalny i slapstickowy na potęgę.
6/10

ocenił(a) film na 9
Krytykant

Skoro film dla dzieci to trudno zarzucać mu przewidywalność... A to, że jest slapstikowy to ani minus, ani plus - to po prostu styl komedii. To tak jakby napisać że film kostiumowy na potęgę ;P troszkę absurdalnie brzmi ;) Oczywiście film jest naiwny, ale jak już wspomniałem film jest dla młodszych odbiorców i przez takich (lub ich oczyma) powinien zostać oceniany.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Gojira

No ja go oglądałem jak miałem góra 8 lat i nawet wtedy uważałem że to jest najnudniejszy i najgłupszy fil ma świecie!!
Ja myślę że ten film bardziej by woleli oglądać dorośli lub starsze osoby, bo jest tu takie małe dziecko... Ja go wole nie oceniać tylko zaznaczyłem że oglądałem, bo by ocena tego "filmu" spadła;/