Debilny filmik z gwiazdeczką Debby w roli głównej, Już na początku filmu wiedziałam o czym bd i jak się skończy. Disney robi teraz filmy na tzw odwal się. Wygląda jakby pracowali nad nim tylko jeden dzień i robili wszystko na szybko. Aż dziwne że ten klasyczny Disney który stworzył świetne filmy i bajki wyprodukował takie coś
Jak oglądacie film z polskim dubbingiem to powodzenia wam życzę ;p Oglądałam film po angielsku i to prawie 3 miesiące przed polską premierą, zaraz po premierze w USA w lutym- różnica w jakości jest diametralna. I powtarzam po raz któryś z kolei- filmy z dubbingiem już lepiej obejrzeć z napisami niż z dubbingiem bo film traci przez to na wartości. Co do fabuły powtórzę to co pisałam w innym temacie- to adaptacja książki, więc fabuła tym razem nie jest winą wytwórni Disney'a!
Mam pytanie: gdzie oglądałaś ten film po angielsku? Z napisami czy bez? Bo ja obejrzałam dziś od połowy na Disney Channel oczywiście z dubbingiem, którego nie cierpię. Ale sam film całkiem mi się spodobał. Oczywiście jak na komedię Disney Channel.
No więc chciałabym obejrzeć początek, który przegapiłam i w ogóle całość po angielsku (najlepiej z napisami, ale bez też jakoś dam radę). Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc! :)
Film jest w całości na YT, bez napisów, ale jak piszesz że obleci to na youtube możesz spokojnie obejrzeć :)
Ja również na to czekam. Obejrzałam ten film zupełnie przypadkowo i po kilku minutach stwierdziłam: no tak, kolejny żenujący amerykański film dla bardzo inteligentnych amerykańskich nastolatek. Nie oceniałabym tego filmu tak bardzo negatywnie, gdyby nie fakt, iż to Disney'owska produkcja. Jak można tak nisko upaść? Z cudownych bajek z przekazem, do takiego czegoś. Tragedia.