nie oglądem nie będę oglądał debby ryan mnie wkurza naśmiewa się z Justina Biebera a ze wygląda jak dziewczyny a sama wygląda jak chłopak z urazem downa
Urazem downa? Nie ma czegoś takiego. Zamiast się pluć, idź się poucz trochę. A jeśli ktoś tu ma jakiś 'uraz' to ewentualnie Ty. Nie obejrzysz fimu, bo aktorka wyraziła swoją opinie na temat JB. No taaaak. Nie liczy się fabuła, nie liczy się przesłanie ani gra aktorska liczy się to, że aktorka nie lubi Twojego idola. Tak, to ma sens. Żal.
ale ta anty aktorka mnie po prostu wkurza. anty aktorka bo aktorzy z Disneya to amatorzy tak jak z pamiętników z wakacji, trudne sprawy itp.
To zamiast obrażać, czy podawać bezsensowne powody powinieneś TO napisać. Pamiętniki z wakacji i trudne sprawy... dla mnie to są ludzie z łapanki na ulicy. U Disney'a grają ładne twarze, ale są to dzieciaki. Trudno oczekiwać od dzieciaków by perfekcyjnie wyglądały, śpiewały, tańczyły i jeszcze grały. Szczególnie, że wsytępują w takich dość bezmózgich produkcjach, w których żaden szanujący się talent by nie wystąpił (mam tu głównie na myśli seriale disney'a).