PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=253552}

Bunt maszyn

A.I. Assault
2006
2,8 617  ocen
2,8 10 1 617
Bunt maszyn
powrót do forum filmu Bunt maszyn

NAJGORSZY...powtarzam-NAJGORSZY FILM(to "coś" to film??) wszech czasów.

Jeżeli ktoś się nie zgadza- proszę podać propozycje filmów(lol jakich filmów...GNIOTÓW) , które są gorsze od tego czegoś.

pozdro

ocenił(a) film na 1
Super_Predator

to jakaś kpina a nie film. takich pierdół jeszcze nie widziałem

ocenił(a) film na 1
podlewaczka22

Już w pierwszej minucie widać jaki to film. TOTALNE DNO ! Całe szczęście oglądałem to coś na przewijaniu.

ocenił(a) film na 3
Super_Predator

Ja znam gorszy film SF - 2012 Supernova. Ogólnie - zobaczcie filmografię Marka Atkinsa ( Mark Atkins III ), a przekonacie się ile filmów jeszcze gorszych niż Bunt Maszyn może powstać przy współudziale jednego człowieka.

KrisTT

Ekhm to filmidło będzie na TV PULS
Buntu maszyn nie widziałem
Ale widziałem fatalne filmy jak Trupi Legion,Autopsja,Strych

ocenił(a) film na 2
KrisTT

zgadzam się - supernova też fatalna - a nawet chyba tam była gorsza gra aktorska niż tutaj (chociaż wydawało by się że to niemożliwe) ....ja zaliczyłbym też do tego szeregu film pt. "Wojna Światów 2" - gorąco NIE polecam.

ocenił(a) film na 4
Super_Predator

"Kosmiczna gorączka". Możesz nie uwierzyć, ale aktorstwo, a nawet efekty stoją na gorszym poziomie.
Do tego na YT oglądałem w częściach film "Intergalactic Kombat" z braćmi Raymentami (bliźniacy z "... Reaktywacji"), który wyglądał jak rozciągnięte ponad granice możliwości i pozbawione krztyny sensu "Power Rangers".
I jeszcze dodam wytwórnię która stworzyła "Army of Wolves" (trailer - http://zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=4414 ) Na ich stronie - http://www.cineexcel.com/library.html - można zobaczyć całą masę tytułów. Ja obejrzałem tylko zwiastuny tego i "Abominable" i do tego momentu myślałem że to żart. Później jednak znalazłem ten drugi film na IMDb i niepochlebną recenzję kogoś kto napisał że to wypożyczył.

ocenił(a) film na 4
Khaosth

A co do "Shockwave" - tekst "-dasz radę wylądować? - nie, ale jeśli się rozbijemy to z fasonem." oraz kradzież helikoptera były boskie. :)

Khaosth

Film był pierwszoklaśny.

Super_Predator

"Mega Shark vs. Giant Octopus" - wydaje się, że jest jeszcze gorszy.