Buntownik z wyboru

Good Will Hunting
1997
8,1 307 tys. ocen
8,1 10 1 306994
7,6 61 krytyków
Buntownik z wyboru
powrót do forum filmu Buntownik z wyboru

8/10

ocenił(a) film na 8

Może nie rewelacyjny ale bardzo dobry film z masą prześwietnych cytatów. Sporo daje do myślenia. Brakowało tu tylko zakończenia wątku miłosnego. Ode mnie 8/10.

ocenił(a) film na 9
pachomir

Niestety zakonczenia watku milosnego mozemy sie jedynie domyslic, ale film rzeczywiscie zawieta mase przeswietnych cytatow :)

ocenił(a) film na 9
Claairee

Spoiler!!

Jak to, przecież pojechał do dziewczyny swojej, powiedział chyba Williamsowi, że chce spróbować z dziewczyną. Chcielibyście zobaczyć jak im się układało? Nie za dużo?

ocenił(a) film na 8
Mowiacy_do_reki

chcielibyśmy zobaczyć jak wracają do siebie, a czy udaje się czy nie to rzadko kiedy w filmach pokazują:P

ocenił(a) film na 9
pachomir

Akurat to mi się podobało, bo w gruncie rzeczy nie odnalezienie jej było najważniejsze tylko sama przyznanie się przed sobą z uczuć do niej i próba pójścia dalej, a nie cofania bojąc się powtórnego odtrącenia, jak do tej pory tytułowy Will Hunting robił.

ocenił(a) film na 10
roxanne_4

film jest naprawdę świetny i myślę, że zasługuje na lepszą ocenę na filmwebie

_kapiszon_

Napisz oficjalną petycję do Filmweb.pl z żądaniem podniesienia oceny tej szmiry do co najmniej 9,5 pkt.

ocenił(a) film na 9
HEFE

Ale się zagotowałeś....Ciocia Stasia by ci zaproponowała jakieś ziółka na uspokojenie, Bożesz ty mój.

ocenił(a) film na 10
_kapiszon_

a ty kapiszon jesteś kondonem