Buntownik z wyboru

Good Will Hunting
1997
8,1 307 tys. ocen
8,1 10 1 306964
7,6 60 krytyków
Buntownik z wyboru
powrót do forum filmu Buntownik z wyboru

Podobne filmy...

ocenił(a) film na 9

Czy ktoś mógłby mi polecic jakiś film o podobnej tematyce? Po obejrzeniu buntownika, naszło mnie na nauke i przez kilka dni uczyłem się fizyki... Wiem, że to dziwna reakcja:D
Teraz mi przechodzi, więc jak obejrze równie dobry film to może znowu wpadnę w trans(przyda się, boirąc pod uwagę fakt, że jestem maturzystą) :P

ocenił(a) film na 9
kacza93

A może Temple Grandin? To chyba najpiękniejsza produkcja o geniuszu, jaką widziałam. Geniusz zawsze jest "jakiś dziwny"...

ocenił(a) film na 9
zlotodziob

Nie oglądałem, ale brzmi ciekawie. Jak tylko będę miał czas to sobie obejrze. Dziękuję i czekam na więcej propozycji:)

kacza93

Obejrzałam ten film przedwczoraj i miałam podobną rekację, tyle ze ja wzięłam sie za matmę :) "Beautiful mind" tez jest o geniuszu, film na prawdę godny polecenia :)

ocenił(a) film na 9
monikbeza

"Beautiful mind" już widziałem. Genialny film:)

użytkownik usunięty
kacza93

Nie bez powodu filmowi "Buntownik z wyboru" Polscy tłumacze nadali taki tytuł. Który nawiązuje do "Buntownika bez powodu". Którego przynajmniej raz w życiu trzeba zobaczyć.

to podobnie jak "Dwóch gniewnych ludzi" przetłumaczono na cześć "Dwunastu gniewnych ludzi". Z tym że "Dwunastu.." trzeba koniecznie zobaczyć choć raz, to "Dwóch.." można sobie odpuścić..

to już tak abstrahując:) a film genialny, podobnie jak "Piękny umysł" :)