PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=21}

Buntownik z wyboru

Good Will Hunting
1997
8,1 302 tys. ocen
8,1 10 1 302225
7,6 65 krytyków
Buntownik z wyboru
powrót do forum filmu Buntownik z wyboru

SPOILER 

ocenił(a) film na 10

................................................................................ ..........
Nie, nie, nie! Myślałem że zawału dostanę, jak on nie pojedzie do tej dziewczyny. Normalnie bym znalazł tego Damon'a, i osobiście mu dał w twarz. A teraz mam ochotę zrobić to samo z twórcami filmu, jak ja nie cierpię takich otwartych zakończeń! Jak trzeba, to nigdy nie ma porządnego happy endu.

Wybaczcie, musiałem to z siebie wyrzucić, rzadko tak się wściekam na filmy, ale ten świetny :). Może ktoś ma jakieś alternatywne zakończenie, jakaś wersja rozszerzona, reżyserska, BluRay, hm? :D

ocenił(a) film na 9
Writer

Mam podobne odczucia do twoich. Sam chciałbym aby jeszcze chociaż godzinkę trwał film.

ocenił(a) film na 10
prosto20

Czytałem w sieci o tym, że brali pod uwagę inne zakończenia. Jedną opcją, była śmierć kolegi Willa, przygniecionego czymś na budowie. Inna opcja, moja ulubiona, zakładała że Will wyjedzie razem z dziewczyną. Ale ktoś tam wpadł na pomysł, żeby to zmienić, tak żeby pojechał na koniec, za nią. Tak czy inaczej, nie jest to najgorsze zakończenie, mógł w ogóle nie pojechać do dziewczyny :P.

ocenił(a) film na 9
Writer

Pewnie ogladales Cruel Intentions i znasz ta piosenke "Colorblind by Counting Crows".

ocenił(a) film na 10
prosto20

Hm, nie znam chyba. A ma to coś wspólnego z tematem? Polecasz ten film?

ocenił(a) film na 9
Writer

Na pewno znasz ten film. Polecam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Writer

Ja to jakoś tak w miarę jednoznacznie odebrałam: moim zdaniem pojechał do tej Skylar właśnie, a że nie było to powiedziane wprost nie oznacza że nie moge sobie w to wierzyć :)

ocenił(a) film na 10
lydia_11

Racja. :)

użytkownik usunięty
Writer

Przecież jest happy end. A pamiętasz co Will napisał w liściku dla Seana? A poza tym ostatnie ujęcie jest bardzo wymowne. Will wkracza na nową drogę życia, która jest bardzo prosta i wiedzie do celu. Piękne zakończenie, wspaniała historia.

ocenił(a) film na 10

Rzeczywiście, jakby nie patrzeć takie zakończenie jest lepsze niż zwykły sztampowy happy end.