PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32365}

Był sobie chłopiec

About a Boy
2002
7,1 102 tys. ocen
7,1 10 1 102424
7,1 30 krytyków
Był sobie chłopiec
powrót do forum filmu Był sobie chłopiec

Ale wysokie noty

ocenił(a) film na 7

aż sie zdziwiłem widząc 8/10. Oglądałem film od połowy do końca, bardzo mi sie podobał, bardzo przyjemny i dosyć zabawny. Daję 7/10

kiliman

a ja 10/10 z czystym sumieniem.. Niby komedia, ale dobrze wyrazone przesłanie

ocenił(a) film na 10
goska_aaaw

piękny film:)polecam!!daje 10/10 piękne przesłanie. świetna gra aktorska.wzruszający.

vera2002

Film jest dość magiczny, to fakt. A jakie przesłanie masz na myśli?

Bosniak

Bośniak
a co nie zrozumiałeś przesłania?

goska_aaaw

Mila, nie spoufalaj się:D

W tym filmie pada wiele ciekawych stwierdzeń. Tym razem nie oglądałem go całego, ale te złote chmurki mi się podobały. Ciekaw za to byłem - ba, i wciąż jestem! - jakie to przesłanie widział/a autor/ka posta powyżej.

ocenił(a) film na 7
Bosniak

Dla każdego przesłanie mogło być inne. Dorośli powinni być na tyle odpowiedzialni, aby nie dopuszczać dzieci do swoich problemów świata dorosłych. Tak jak ten chłopiec, starał sie pomóc swojej mamie, podczas gdy ona powinna szukac pomocy np. u psychologa, a chłopak powinien się bawić z kolegami i uczyć w szkole. Tyle z mojej strony, takie było przesłanie dla mnie.

kiliman

no masz rację, mi najbardziej utkwiło jednak w pamięć, to, myślę najważniejsze przesłanie- że człowiek nie jest wyspą

ocenił(a) film na 10
vera2002

Tak... film był cudowny.. daje 10/10 :-)

kiliman

jest swietny, tak sie na nim smialam:D:D:D i przeslanie tez ma prowokuje do refleksji... jeden z lepszych z hugh grantem.....