PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32365}

Był sobie chłopiec

About a Boy
2002
7,1 102 tys. ocen
7,1 10 1 102424
7,1 30 krytyków
Był sobie chłopiec
powrót do forum filmu Był sobie chłopiec

Fantastyczny!

ocenił(a) film na 10

Myślę, że ten film tak bardzo przypadł mi do gustu, bowiem Hugh Grant, jeden z moich ulubionych aktorów, znalazł rolę idealną dla siebie. Aktor, który przecież słynie z wielu romansów, kawalerstwa i wiecznego wyluzowania, natrafił na rolę, gdzie właśnie z takiego człowieka przemienia się w osobę, która wreszcie zaczyna rozumieć, co jest w życiu ważne i że bycie 'samotną wyspą' czy rozrywkową 'Ibizą' wcale nie jest aż tak przyjemne jak życie z przyjaciółmi, ukochaną. Szkoda, że w życiu osobistym aktor nie wyciągnął żadnych wniosków i że puenta tego filmu 'nobody is an island' nie przyjęła się u niego. :) Tak czy siak, zarówno Hugh Grant jak i Nicholas Hoult zagrali fantastycznie! Z przyjemnością obejrzałabym ten film, a niestety narazie nie widzę takiej możliwości. ;) No, chyba, że ktoś wie, czy będzie niedługo w TV? :>

ocenił(a) film na 9
Sarrna

Ja z reguły nie przepadam z Hugh Grantem, ale w tym jednym filmie jest nie do pobicia! Pękam ze śmiechu, kiedy przypominam sobie jego monologi. Jest w nim coś tragikomicznego.