PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99392}

Córka mojego szefa

My Boss's Daughter
2003
5,7 19 tys. ocen
5,7 10 1 19388
5,3 3 krytyków
Córka mojego szefa
powrót do forum filmu Córka mojego szefa

TRAGEDIA

ocenił(a) film na 2

ani przez sekundę się nawet nie uśmiechnęłam wiec z komedią ma mało wspólnego, czasami się zdarza, że chcę oglądnąć jakaś lekką amerykańską komedie i tak trafiłam na ten film oczywiście po 30 minutach wyłączyłam gdyż SZKODA CZASU

kaaatarzynaa

Jak dla mnie to film tak pogięty że aż śmieszny. Nie jest to arcydzieło i nie można go porównać np. do "Amelii" z Audrey Tautou jako Amélie Poulain bo to inna klasa i tu jest wątek dramatyczny. Natomiast komedię "Córka mojego szefa" trzeba oglądać z przymrużeniem oka. Albo nie masz poczucia humoru, albo dystansu. Poza tym nie ocenia się całego filmu na podstawie obejrzenia z niego tylko trzydziestu minut. Pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu. :)

ocenił(a) film na 9
kaaatarzynaa

,,ani przez sekundę się nawet nie uśmiechnęłam"...nie mam pytań !! Film rewelacja-jedna z lepszych komedii które obejrzałem !!

ocenił(a) film na 3
kaaatarzynaa

Obejrzałam ten film tylko dlatego do końca, żeby móc mu z czystym sumieniem wystawić niską ocenę. Jedni lubią jak im Cyganie grają, a drudzy wolą komedie, w których sikanie jest wspaniałym, eksponowanym gagiem. Nie mam pytań.

ocenił(a) film na 3
edelweis

Ja również, choć łatwo nie było, ale jak się film ocenia, to cały. W sumie pomysł na tą ekranizajcę i postać szefa-tyrana fajny, ale realizacja i poziom większości tych gagów/żartów...masakra.

edelweis

Zgadzam sie! Dałam 3 za sowe ;) na wiecej ta rzekoma komedia nie zasługuje...

ocenił(a) film na 3
kaaatarzynaa

Jak się filmu całego nie obejrzy, to się go nie ocenia, no ale jak widać nie wszyscy używają mózgu...

ocenił(a) film na 9
uwieziona

Na to wychodzi.

kaaatarzynaa

słabiutko nic smiesznego.. 3/10..

ocenił(a) film na 1
kaaatarzynaa

Film jest beznadziejny i prostacki. Ani razu nie parsknąłem śmiechem. Nawet mi to przez myśl nie przeszło. Oglądałem do końca by zobaczyć jakie żałosne sceny tam powymyślali. Nie rozumiem co jest śmiesznego w sikaniu po pokoju, albo poruszającej się głowie ojca Lisy nad kroczem głównego bohatera (scena w samochodzie). Ocena to 3/10, ale zmieniam na 1/10 bo wg mnie takie filmy demoralizują społeczeństwo.

ocenił(a) film na 2
Boskigrom

"wg mnie takie filmy demoralizują społeczeństwo" haha trafne ;)!