Film pokaże w najbliższym czasie telewizja publiczna. Sobota, 17 września o godz. 21:00. Tutaj link do programu dla prasy http://www.tvp.pl/prasa/TVPKultura/p0917_5.txt
Również bardzo polecam, film jest genialny, bardzo dobra muzyka i bardzo dobra fabuła, świetny klimat.
Jak wszyscy tu obecni bardzo serdecznie polecam film:)
Muzyka z filmu rzeczywiście jest niesamowicie dźwięczna i wdzięczna i... "łazi za mną" non stop;]!
Obejrzałam go dzis na Kulturze po raz 4 :D I nie żałuję. Ten film jest po prostu uniwersalny w swojej wymowie:)
Świetny klimat, genialna muzyka. Postacie fajnie zarysowane, postać ojca, matka, on sam. Naprawdę dobry film.
obejrzałam go dziś po raz drugi i pół, lektor trochę przeszkadzajka, ale tak to już bywa w polskiej telewizji. może rozbuchanie to zabrzmi, ale dla mnie to jeden z filmów, który przez wpływ na wrażliwość odmienia w pewnym sensie postrzeganie świata. klimat i muzyka są rzeczywiście przegenialne.
Jak to miło zobaczyć tak zgodne w ocenie towarzystwo. Pięknie. Ja również dołączam się jako osoba nr 8 :) Film naprawdę powala. Zaczarował mnie rok temu, i z powrotem wczoraj... Tego nie mogłem przegapić ! Kapitalnie wspaniała fabuła, pewne magiczne spojrzenie na życie pokazujące jednak także twardy realizm :(
Główny bohater idealnie wczuł się w swe położenie, przedstawił przekonującą wędrówkę ku prawdzie i odkupieniu... Całość dopełniła muzyka - fantastyczna.