PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118690}
7,7 9,4 tys. ocen
7,7 10 1 9432
7,4 5 krytyków
C.R.A.Z.Y.
powrót do forum filmu C.R.A.Z.Y.

Kilka miesięcy temu byłam jedynym widzem w szacownym krakowskim kinie i zarazem pod taki wielkim wrażeniem tego co zobaczyłam, że film wbił mnie w fotel. Ta muzyka!!! Absolutnie największy atut filmu. Cała reszta też na wysokim poziomie. Chciałoby się tylko takie filmy ogladać! Z utęsknieniem wyczekuję kolejnych seansów!!!!

menshikov

kurdę.. od dawna czytam Twoje komenty pod filmami i bardzo je lubię. wrażenie bardzo sympatycznej osoby sprawiałaś.. tylko czemu myślałem, że jesteś facetem ;| ? teraz dzięki 'byłAM' wiem, że jesteś kobietą i wydaje mi się to oczywiste i nie wiem, czemu myślałem inaczej - tak mili mężczyźni przecież nie istnieją^^

użytkownik usunięty
zuziatello

też byłem pewien,że meshnikov jest mężczyzną....

zuziatello

Dla porównania spójrz na to:
http://www.filmweb.pl/topic/145298/Nudny+i+d%C5%82ugi.html

Skomplikowana i tajemnicza sprawa.
:)

menshikov

Widzę, że jest takich więcej - pidpisuję się pod komentarzem zuzi - też czytamy z dziwczyną twoje wyważone, sympatyczne komentarze do filmów z krajów słowiańskich i też myśleliśmy, że jesteś facetem!! Zgadzam się też z opinią na temat tego filmu - realistycznie, bez schematycznych uproszczeń opowiedziana historia i do tego David Bowie i tym podobny klimacik, miodzio.

ocenił(a) film na 9
menshikov

Oglądałem go wczoraj na dvd i muszę przyznać, ze jest świetny, naprawdę niesamowity. Ta rozpaczliwa walka Zaka o własne ja...świetne, a muzyka dodaje odpowiedniego klimatu. Świetne kreacje aktorskie i wspaniały montaż. pozdrawiam :-)

kamul

a ja się dziwię, bo myślałem, że tylko w BIAŁEJ PODLASKIEJ siedzi często tylko jedna osoba na seansie:)

użytkownik usunięty
dKc

nawet we Wrocławiu się to zdarza:))

w Katowicach też : )