PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32204}
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 18634
6,8 28 krytyków
Candyman
powrót do forum filmu Candyman

i nie ma mocni

ocenił(a) film na 10

tacy jestescie mocni a założę się, że nikt z was nie powiedział do lustra 'candyman' razy trzy! x]

użytkownik usunięty
AnCafe

no proooooszeeee! bez przesadyzmu :P aż taki straszny nie był :P ja powiedziałem przed lustrem 3xCandyman... a nawet kilkakrotnie powtórzyłem to w kilka dni później :P i jakoś żyje :P:P

ocenił(a) film na 10

No, bo to trzeba powiedzieć pięć razy, żeby Candyman przybył! Trzy to każdy potrafi! Ja się zatrzymałem na czwartym...

ocenił(a) film na 5
AnCafe

A ja powiedziałem 5 (!!!!)razy!!!! I co?? Żyję!! Chociaż ponawiałem próby kilkanaście razy, bo ten strach tak na mnie działał.

AnCafe

Ja rowniez powiedzialam 5 razy i to nie raz i co?Mialam zaprosic Candymana na piwo i dupa:P Nie przyszedl.

ocenił(a) film na 10
AnCafe

a ja powiedziałam róznie intonowałam no i nie prszyszedł

ocenił(a) film na 8
AnCafe

Ja nie powiedziałam ani pięć razy, ani trzy, ani nawet jeden raz xD Takie wrażenie zrobił na mnie ten film.

Gilraina

Ja powiedziałem 3 razy , 5 razy przed lustrem przed szybą i nic.
To porostu film i tak należy sobie go tłumaczyć.

Willman28

a u mnie candyman sie pojawił, powiedzialem 13 razy do telewizora. poszedłem z nim na kręgle, bylo spoko tylko oszukiwal :D

ocenił(a) film na 8
AnCafe

czyżby?ja pierwszy raz Candymana oglądałam w wieku 13 lat i co to za problem powiedzieć jego imie 5 razy do lustra?? przecierz to tylko film ... trzeba odrózniać rzeczywistość od fikcjii :) ja mówiłam nie raz i nigdy nic sie nie stało:)

ocenił(a) film na 6
AnCafe

Ludzie no co wy.... Ja powiedziałem 5x ,,Candyman" do bębna pralki automatycznej i skubaniec przyszedł... Tylko mi menda rękę rozwaliła hakiem jak sie witaliśmy... Ale tak ogólnie to spoko koleś choć troszkę nieśmiały i skryty...

damien_3

tacy sprytni jesteście! to powiedzcie do lustra 5 razy BIGGiE SMALLZ! Ja po obejrzeniu south parku z jego udziałem bałem sie spojrzec w lustro!

ocenił(a) film na 2
AnCafe

chciałbym dopisać się do osób które przed lustrem wzywała CandyMana... żałuję czasu poświęconego na ten film, no ale tak to już jest z horrorami - nieliczne wyjątki można nazważ dobrymi i ocenić na wyżej niż 5/10

AnCafe

jakie jaja!! ja powiedzialam 1483 razy i co?! przyszedl Freddy Kruger!!!! Posiedzialo sie przy kielichu , powiedzial ze nastepnym razem wezmie ze soba swojego przezioma Jasona. Ale bedzie melange!!wyjeb. w kosmos!

ocenił(a) film na 8
AnCafe

Ja to może i bym powiedział te pięć razy formułkę, ale boję się stracić gwarancję na lustro - gdzie ja takie drugie znajdę. :)

ocenił(a) film na 6
AnCafe

Jak ja wołałem Candymana, to przyjechał Dzielnicowy... i mi wlepił mandat za zakłócanie ciszy nocnej