7,3 71 tys. ocen
7,3 10 1 71169
5,8 25 krytyków
Carte Blanche
powrót do forum filmu Carte Blanche

Niby na faktach ale jak dla mnie trochę taki mocno podkoloryzowany bo za pewne w rzeczywistości nie wszystko wyglądało jak w tym filmie zostało ukazane ale może się mylę co do samego filmu trochę nużący chwilami mało realny może są to małe szczegóły ale jak dla mnie rzucające się w oczy i trochę przeszkadzające bo jak to możliwe że przez tak długi czas nikt w szkole nie zauważył że nauczyciel ma wyraźne problemy ze wzrokiem {zawsze chodził blisko ściany mylił klucze do sali nie pisał osobiście ocen nie sprawdzał obecności potykał na schodach...} normalnie już po paru dniach by się każdy zorientował że coś jest nie tak a tutaj nic takiego nie ma miejsca oczywiście sam temat bez wątpienia godny uwagi i szczerego współczucia dla takich osób ( bo czy może być coś gorszego niż być niewidomym ) jednak sam film niestety nie wzbudził we mnie jakichś wielkich i głębokich emocji oczywiście aż taki zły nie jest plusy też by się jakieś znalazły ale jak na tak wysoką ocenę i zachwyty co niektórych spodziewałem się mimo wszystko czegoś lepszego i bardziej urzekającego....